12. Kolo: SK Slavia Praha B - FK Hořovicko 1:1

30.10.2011 19:57

Divizní fotbalisté Hořovicka se v sobotu ráno vypravili do Prahy, kde se na Strahově utkali s béčkem Slavie Praha. Utkání přineslo šance na obou stranách a zaslouženou remízu.

Muži A: SK Slavia Praha B - FK Hořovicko 1:1 (0:0)

Foto ze zápasu ZDE

Domácí začali zhurta a hned ve druhé minutě musel Mojžíš zasahovat proti střele Zákostelského. Gólu se domácí nedočkali ani z následného závaru, který hosté s vypětím všech sil ubránili. Další šanci si pak vytvořil domácí Paprčiak, jehož střelu vyrazil hořovický brankář na roh. Hořovičtí se na Strahově rozkoukávali pomalu a k ohrožení domácí branky se dostali až v závěru prvního poločasu. Z hranice malého vápna střílel Rampa, jeho střela ale neměla potřebnou razanci a brankář Měsíček si poradil. Po chvilce pak postupoval Zítek sám na branku, mířil ale nepřesně.

Hořovičtí mohli jít do vedení i v úvodu druhého poločasu, kdy se k zahrávání trestného kopu z více než třiceti metrů postavil kapitán Kaufman a jeho tvrdá střela orazítkovala tyč Měsíčkovy branky. Hořovický stoper byl při chuti i v následných minutách, jednou ale pálil nad branku a další střelu zneškodnil brankář sešívaných. Nápor hostů pokračoval a v 53. minutě se také Hořovicko dočkalo gólu. V šestnáctce se srazili dva domácí hráči a Zítek byl ve správnou chvíli na správném místě – 0:1. Vedení udrželi hosté jen patnáct minut. Pak hořovická obrana nepokryla Voráčka, který si naběhl na centr Paprčiaka, a osamocený záložník domácích překonal Mojžíše. Domácí se pak tlačili do útoku ve snaze strhnout vedení na svou stranu, do šance se ale nedostali. Hořovičtí naproti tomu několikrát postupovali do otevřené obrany, skóre se ale již nezměnilo a body se dělily.

Branky: 68. Voráček - 53. Zítek

Rozhodčí: Bacík

Slavia B: Měsíček - Mikula, Vodrhánek, Zákostelský, Sudek - Smolák (80. Palko), Vondráček (46. Voráček), Čepelák, Mráz (33. Perez) - Veselý - Paprčiak.

Hořovicko: Mojžíš - Bežo, Kaufman, Pivoňka, Šmíd - Nademlejnský, Šubert (83. Wágner), Rampa, Vokáč - Zítek, Štěpnička (75. Velas).