2. kolo Malše Roudné - FK Hořovicko 2:1

01.09.2009 12:35

 

Malše/Roudné-FK Hořovicko 2:1

Roudné: Divizní nováček neprohrál v domácím prostředí ani napodruhé. Tentokrát odjeli na štítě fotbalisté Hořovicka, bývalé Bzové. Těm měli Malšané z minulosti co oplácet. Z předešlých střetnutí si Roudenští odnesli nelichotivé skóre 3:10. Tentokrát se nenechali zaskočit a zvítězili 2:1.

V celkem vyrovnaném utkání si oba celky stačily vytvořit řadu příležitoastí, ale efektivnější byli domácí, kteří také díky tomu uhráli tři body. Svého protivníka naťukli v samotném úvodu utkání, když už ve 2. minutě skóroval navrátilec do roudenského dresu Trněný. Postupně se hra vyrovnávala, i když Roudenští měli stále navrch. Pár minut po přestávce srovnal skóre Veinlich a hostům narostla křídla. Jejich nebezpečné útočné hroty podnikaly nebezpečné brejky, ale obrana Malšanů pracovala bezchybně. Naopak do lehce pootevřených dvířek Hořovických vnikali i domácí, tlačili se do útoku, leč ani Nohava, Linhart či Trněný se do sítě netrefili. To se podařilo až střídajícímu Fedorkivovi po pár minutách jeho pobytu na hřišti. Jeho zlaté vystřídání vyneslo trenéru Tomáškovi i jeho celku další důležité vítězství. (www.jihoceskyfotbal.cz)

Dodatek: Brzká branka nás opravdu zaskočila, stejně jako velmi tvrdá, místy až brutální hra soupeře, na což jsme doplatili zraněními Zámečka a Ehla, který pobyl na hřišti necelou minutu a už odcházel s tržnou ranou ze hřiště. Takováto hra by se měla trestat, vždyť se jednalo o zákroky do oblasti hlavy! Po Veinlichově vstřelené brance jsme hru úplně ovládli, ale bohužel nedokázali jsme z dobrých příležitostí vstřelit gól, tady se lámal chléb.