3. kolo FK Hořovicko - FK Kunice 0:2

01.09.2009 12:36

 

Černý víkend hořovické kopané začal v Klatovech, kde prohrál dorost, doma v Hořovicích prohrálo áčko s Kunicema a ve Bzové dostalo 5 gólů béčko od Rakovníka. V neděli pak nedokázali zvítězit ani žáci nad Pískem, starší remizovali 1:1 a mladší prohráli 1:3.

FK Hořovicko - FK Kunice 0:2 (0:2)

V úvodu střelecký pokus Patáka dobře pokryl Slováček, vzápětí střelku Beža cyhtil Chadima. Vůbec brankáři to neměli jednoduché, trávník byl mokrý a podklad částečně i bahnitý. V 6. min. vyslal hostující Brabec trestný kop těsně nad branku. Stejně mířil z protiútoku i Větrovský. V 11. min. ránu brabce kryl Slováček u tyče a vzápětí chytil i gólovku Kounovského. V 16. min. hrozil únik exligisty Koubka, čistě jej ale výtečným zákrokem odzbrojil Pecinovský. Po přímém kopu Maška dal těsně vedle Havlíček. Na druhé straně se nadechl k pěkné akci Větrovský, jenže konsolidovaná hostující obrana Havlíčkem odvrátila. Ve 24. min. přišla chyba Šmída, tu Kounovský ale nepotrestal, vzápětí se odholal k prudké střele Pobiš a publikum uznale tleskalo, jenže míč šel těsně vedle levé tyče Chadimovy branky. Ochránce hostující svatyně si poradil i s Nademlejnského trestným kopem, po výkopu s ehosté řítil kupředu a Kaufman hasil na poslední chvíli. Ve 33. min. zahrál Engelman volný přímý kop a po něm se porti vyběhnuvšímu Slováčkovi prosadil hlavou Ptáček – 0:1. Ve 37. potáhl míč Nademlejnský, následná bomba Kaufmana šla těsně vedle. Ve 42. min. se přes Šmída prosadil Kordiak a po přízemním centru zvýšil nekrytý Marek na 0:2. V závěru si vytvořili domácí převahu a po jednom z rohů poslal Kovařík hlavičku těsně nad branku.
V úvodu druhého poločasu se místo tlaku domácích diváci koukali na nápor hostů. Hlavu Kordiaka kryl Slováček a poté se dostal ke slovu Pobiš, míč se ale k Chadimovy sotva dokutálel.Ve 49. min. střílel těsně vedle Engelman a vzápětí gólovou střelu Brabce chytil Slováček. V 53. min. zlikvidoval Chadima trestný kop Nademlejnského. V 57. dloubl míč za beky hostů Nademlejnský, ale Veinlichovi se nepodařilo vsítit gól. Další z průniků nezakončil přesně Pobiš. V tuto chvíli se rozehrála domácí obrana a hrálo se nahoru dolů. Slibnou akci hostů zmařilo podklouznutí Koubka, na druhé starně se dostal ke střele Pecinovský, ale míč letěl nad branku. V 65. min. opět Pobiš nevyzrál na Chadimu, na druhé straně přihrál Paták Kounovskému, který mířil vedle tyče domácí branky. Domácí dřeli, ale naráželi na výtečně organozovanou obrannou činnost hostujícího týmu. V 79. min. neproměnil své příležitosti Veinlich a po něm Větrovský. V 84. min. si Veinlich nepřišel na Chadimu. Dvě minuty před koncem si poradil Chadima i s pokusem Beža, pak se zaskvěl i Slováček proti šanci Švejdy a po něm opět Chadima chytil střelu Větrovského. Zkušený tým Kunic vyhrál po zásluze a určitě bude patřit k jednomu z kandidátů na postup do ČFL.

 

Branky: 33. Ptáček, 42. Marek.
Rozhodčí: Janíček – Krauskopf, Šafránek.
ŽK: 6. Kaufman, 27. Kovařík, 37. Šmíd, 79. Pecinovský – 24. Brabec.
Poločas: 0:2.
Diváků: 150.
Sestavy:
FK Hořovicko: Slováček, Kovařík, Pecinovský, Šmíd, Pobiš (79. Sklenář), Nademlejnský, Větrovský, Bežó, Kaufman, Veinlich, Krajčovič (59. Ehl). Trenér Jaromír Mysliveček.
FK Kunice: Chadima, Ptáček, Kopta, Havlíček, Engelmann (59. Jíša), Kordiak, Paták, Brabec, Kounovský, Mašek (20. Marek), Koubek (79. Švejda). Trenér Zdeněk Hašek.

zdroj: www.denik.cz