30. Kolo: FK Hořovicko - MFK Dobříš 3:0

26.06.2011 22:15

St. dorost: Hořovicko - Dobříš 3:0 (2:0).

První poločas byl jasně v režii domácích. Hned v 5. minutě se ujali vedení, když Vokurka využil chyby obrany. Pak Havrdlík zachraňoval na brankové čáře, Petráš překopl zblízka bránu a Vokurka nezamířil přesně.

V jediné větší možnosti hostů nedorazil do branky míč Blažek. Druhou branku vstřelil Hořovičtí ve 38. minutě, úspěšný byl Kadeřábek hlavou.

Do druhé půle nastoupil za hosty Maryška a bylo to znát. Hned v úvodu po jeho rohovém kopu neproměnil šanci hlavou Pokorný, v zápětí Kozohorského střelu gólman Grunt chytil.

V 52. minutě však na druhé straně po rohu dotlačil míč do sítě potřetí Kubišta.

Od té chvíle vyvinuli hosté drtivý tlak s množstvím střel ze střední vzdálenosti a sérií rohových kopů. Maryškova střela skončila těsně nad břevnem, další Grunt chytil, vyloženou šanci neproměnil po centru Trana Blažek, úspěch nepřinesla ani střela Lišky, ani hlavička Machače, Maryškův přímý volný kop odvrátili domácí se štěstím na roh, Machačova a Pokorného střela se do branky nevešly a v samém závěru si brankář s problémy poradil i se střelami Šraina i Maryšky.

Dobříšští dorostenci tak mohou litovat, že prohospodařili až sedmibodový náskok. Ovšem i druhé místo je pro ně velkým úspěchem. Navíc, postoupit by stejně nemohli, neboť se kvůli reorganizaci mládežnických soutěží divize ruší.

Branky: 5. Vokurka, 38. Kadeřábek, 52. Kubišta. Rozhodčí: Divílek.