4. Kolo: Kutná Hora - FK Hořovicko 0:3

04.09.2011 14:39

Starší dorost: Kutná Hora - FK Hořovicko 0:3 (0:1)

Foto ze zápasu ZDE

Střetnutí začalo hodně divoce: Už v 6. min. kutnohorská obrana přihlížela školení Pelikána, který si na hranici šestnáctky dělal co chtěl, připravil si míč a poslal ho k tyči - 0:1. Tempo prvního poločasu diktovali hosté, kteří působili fotbalověji a vyspělejším dojmem. Jenže domácí mohli srovnat, a to hned v 9. min. Lambev pádil na hořovickou bránu úplně sám, ale ve snaze přehodit gólmana překopl i jeho bránu. Hosté naštěstí pro domácí pálili jednu šanci za druhou a tak se Spartě naskytla v prvním poločase ještě jedna příležitost k vyrovnání: Ve 36. min. L. Fedor přesným pasem našel za obranou Lambeva, který v čisté gólovce tentokrát pálil jen do gólmana.

Naděje domácích na kloudný výsledek pohasly už v 53. min., kdy Pelikán kolmou přihrávkou vysunul Kubištu, který upravil na 0:2. Když po rohovém kopu Sparty hosté podnikli brejk, v závěru kterého Pužík před bránou přihrával ještě Kubištovi, bylo prakticky po zápase - 0:3.

O chvíli později mohl náplast na kutnohorskou prohru přiložit Lambev, jehož v šestnáctce fauloval Spal, jenže míč poslal od tyče ven! A to ještě v dalších dvou šancích pálil nejprve těsně vedle a pak do rukavic gólmana Křikavy.

Branky: 6. Pelikán, 53., 59. Kubišta. Rozhodčí: Pospíšil - Michal, Fidra. ŽK: Šafránko, Marek - Spal. Kutná Hora: Veselý - T. Menšík, Koubek, Wasserbauer, Rezler - Křížek, Šafránko, R. Menšík (48. Šesták), L. Fedor, Záboj (46. Marek) - Lambev. Trenér Jan Mezsároš. Hořovicko: Křikava - Kružlík (62. Buráň), Spal, Tomášek, Tužil - Danda, Pužík, Pelikán (78. Hrdlička), Pavlis - Kubišta, Petráš. Trenér Jiří Froněk.