Béčko ztratilo bod v samém závěru

10.04.2013 16:03

Výsledky E skupiny I. B třídy:

SEDLEC-PRČICE – HOSTOMICE  3:1
O výhře domácích rozhodl  již první poločas. V 1. minutě se trefil Jelen po trestném kopu Růzhy. O chvíli později domácí přibrzdil v rozletu po průniku z levé strany Bábíček, jenž vyrovnal. V dalších minutách se hra zklidnila a šance na obou stranách zůstaly nevyužity. Mezi 28. – 31. minutou přišlo rozhodnutí. Nejprve se po centru Lukáše Pištěka trefil Tomáš Pištěk a následně hlavičkoval Jelen přesně po centru T. Pištěka. Ve druhém poločase si sice obě mužstva vypracovala příležitosti, ale na vítězství domácích se již nic nezměnilo.

MARŠOVICE – ŽEBRÁK  3:2
Do zápasu vstoupily Maršovice rázně a již ve 4.  minutě, po centru Zavadila, uklidil míč do sítě Fišer. Asi po dvaceti minutách převzali iniciativu hosté a několikrát nebezpečně ohrozili Fillipa, kterému pomohlo k udržení čistého konta i štěstí. Ve druhé půli hosté pokračovali v tlaku a díky dvěma zásahům Zahradníka, jednou po brejku a a podruhé po zakončení na zadní tyči, otočili skóre. Domácí ale nesložili zbraně, zatlačili hosty a v 89.  minutě vyrovnali z penalty Hlaváčem. Navíc pak Žížala v nastaveném čase nechytatelnou ranou rozhodl o výhře Maršovic.

HOŘOVICKO B – TOCHOVICE 1:2
Utkání mělo velmi dobrou úroveň a oba celky si v první půli vytvořily několik šancí. Do kabin se ale šlo bez branek. Domácí se pak dočkali po akci Šimůnka, jehož střelu dorazil do sítě Štych. Domácí byli lepším celkem a bylo otázkou času, kdy přidají druhý gól. Jenže ten nepřišel ani po nejvyloženější šanci, ve které konečky vytáhl střelu Šurala hostující gólman na roh. A tak přišel trest, nejprve vyrovnání a v samém závěru brejk Šmuclera, který rozhodl o zisku tří bodů pro hosty