DOŠLO NA NAŠÍ ADRESU

18.03.2013 21:47

Vážení sportovní přátelé,

Blíží se začátek jarní části sezony a já cítím dluh vůči všem, kterým jsem neodpověděl na četné dotazy ohledně podzimního utkání PFA - ODOLENÁ VODA (I.A třída žáků).

Předem se omlouvám za nevyžádaný mail všem, které tato informace nezajímá a nedotazovali nás.

V předmětném utkání nastoupil proti nám hráč soupeře (věkově dorostenec) na cizí RP. Při konfrontaci tvrdili zástupci soupeře, že hraje oprávněně a že je hráčem uvedeným na registr.průkazu.

K následné identifikaci na zasedání STK se dostavil opět tento „dorostenec“, který ve skutečnosti hrál a tak se nepodařilo prokázat neoprávněnost jeho startu.

Následně jsme tedy provedli sami pátrání po pravé identitě hráče (jak hráče z RP, tak hráče, který skutečně hrál) a shromáždili nezvratné důkazy, na základě nichž řídí orgán utkání následně kontumoval a viníky DK potrestala (ale to jsme nijak neiniciovali a není to proti klubu z Odolky nic osobního).

Věřte nám že, nejsme šmíráci, nepoužíváme žádné STBácké metody a v zásadě nás chod vašeho klubu nezajímá. Dobře si uvědomujeme, že jsme v dané soutěži nováčkem a nechceme narušovat zde zaběhlé praktiky. Na druhou stranu pochopte vy nás: nemáme představu, že při celoroční intenzivní přípravě proti nám budou hrát dorostenci!! Věřte, že i v jarní části uděláme opět vše, aby naši hráči odehráli regulérní utkání s řádně registrovanými hráči soupeře stejné věkové kategorie.

Na základě výše uvedených zkušeností si vás dovolujeme informovat, že v případě podezření z neoprávněného startu soupeře, budeme žádat o provedení konfrontace. Předem se tedy omlouváme za tím způsobené možné komplikace.

Pevně však věříme, že všechna naše vzájemná utkání proběhnou hladce, bez incidentů, v přátelské pohodě …. a hlavně a s hráči oprávněně startujícími na své RP.

Za pochopení děkuje a úspěšné jaro přeje

 

Aleš Chaloupka

sekretář

( + 420 77 44 91 777

Povltavská fotbalová akademie, o.s.

252 06 Davle, Školní 96

https://pfa.cz/