FC Rokycany - FK Hořovicko 3:0

13.05.2010 21:15

Starší dorost: FC Rokycany - FK Hořovicko 3:0 (1:0)

Hodnocení utkání pohledem trenéra FC Rokycany Miroslava Jedličky ml.:

Do tohoto zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a hned ve 3´ postupoval Kubík sám na brankáře hostů, ale místo střely volil přihrávku, kterou vystihl obránce. Hned o minutu později měl šanci Procházka s Chvojkou, ale dokázali pro nás vytěžit jen rohový kop. V 9´ byl faulován Sponer a Chvojkovo trestný kop dokázal do sítě dopravit Procházka - 1:0. Po čtvrt hodině hry hlavičkoval po Auterského rohu Hlavsa, ale hosté dokázali z brankové čáry dostat míč do bezpečí. Ve 21´ vyslal Chvojka Procházku, který však nestačil včas zakončit. Ve 27´ poprvé zahrozili hosté. Míč se dostal k zcela volnému útočníkovi, jehož střelu dokázal Brož vytěsnit na roh, po kterém hosté trefili břevno. Po půl hodině byl nařízen nepřímý kop za protesty hostujícího brankáře. Procházka ale hradbu těl nedokázal prostřelit. Těsně před poločasem postupoval sám na brankáře Sponer, ale ani ten nedokázal zvýšit naše vedení.
V 53´ se po závaru ve vápně nejlépe zorientoval Polášek a tvrdou střelou nedal brankáři šanci a prakticky tak rozhodl o vítězi tohoto zápasu - 2:0. O 2´ později mířil z hranice velkého vápna nad branku Chvojka a podobná střela byla k vidění i v 80´, kdy přestřelil branku i Kubík. Do konce zápasu se ještě snažil střelecky prosadit Auterský a Šrámek, ale ani jeden se do listiny střelců nezapsal. V nastaveném čase vybojoval ve středu hřiště míč Černý, přihrál ho Procházkovi, který našel za obranou hostů Kubíka. Tento hráč byl ve vápně faulován a sám z penalty upravil na konečných 3:0.
Sehráli jsme další velmi povedený zápas, ve kterém jsme byli celých 90´ jednoznačně lepším týmem.

Sestava Hořovicka: Zíma - Solar, Budínský, Ungr, Lebduška - Pelikán (71. Souček), Hlaváček (79. Sojka), Zemánek, Škvára (83. Novák) - Křížek (71. Vokurka), Svoboda

Sestava Rokycan: Brož – Fencl (88. Šrámek), Cibulka, Hlavsa, Auterský – Kubík, Rédl, Polášek (70. Černý), Procházka F., Chvojka (77. Spěváček) – Sponer (84. Procházka D.)

Góly: Procházka F., Polášek, Kubík (pen.)

zdroj: www.fcrokycany.cz