FK Hořovicko - FC Písek 1:3

14.09.2009 18:19

 

Mladší žáci podruhé s prohrou, ale hra jde nahoru

Po prohře na jihu Čech se mladší žáci snažili ještě lépe a někteří se zabydlují po přesunu z okresního přeboru v soutěži zvané divize.

FK Hořovicko-FC Písek 1:3 (0:1)

 Hosté si vytvořili po celý první poločas mírnou územní převahu, ze které nedomácí dostali hlavně po jejich chybě, když před Veselým těsně ukopl míč brankář Jevčák. Hosté si vytvořili několik příležitostí, které však domácí obrana odvrátila, jeden pěkný zákrok vytáhl gólman Hrdlička. Ve 22. min. však kapituloval po střele Grobára – 0:1. Vůbec tento kapitán hostů měl skvělý nákop levačkou a nebál se vystřelit i ze třiceti metrů. Ve druhém poločase se domácí osmělili více a hrálo s nahoru dolů. Jenže v rozmezí tří minut se podařilo se hostům podařilo vstřelit další dvě branky Trčkou a Hochem. V 57. min. se Hořovicko dočkalo snížení, když se trefil Veselý -1:3. „Je vidět, že se kluci sehrávají, v týdnu přišel do týmu ještě Kuník ze Žebráku,“ řekl výkonný ředitel klubu Jan Bežó.

Branky: 57. Veselý – 22. Grobár, 42. Trčka, 45. Hoch. Rozhodčí: Prokeš – Krupa, Kareš. Diváků: 80.

FK Hořovicko: Hrdlička, Tůma, Kraus, Spousta, Rajtr, Bouček, Černý, Braun, Veselý, Klimeš, R. Povolný, střídali Štyler, J. Povolný