Neratovice/Byškovice - FK Hořovicko 0:6

05.04.2012 15:04

FK Neratovice-Byškovice – Fk Hořovicko 0:6 (0:2)

Hořovicko vlétlo do utkání jako uragán a hned v 7. minutě poslal Pelikán Hořovicko do vedení 0:1. Domácí se velmi těžko dostávali do zápasu. Hostující tým dobře napadal a nedal domácím ani chvilku klidu.  Ve 23. minutě Piskáček vybojoval míč, zakombinoval s Hlavatým a ten poslal uličkou do šance Petráše, který se nemýlil 0:2. Domácí zahrozili až ke konci poločasu, ale Křikava byl na místě. Do poločasu se hra odehrával jen mezi oběma vápny.

Do druhého poločasu domácí nastoupili s cílem otočit utkání a také to tak vypadalo. Během deseti minut si vytvořili několik slibných příležitostí, ale hostující obrana to vše zvládla na jedničku. V 60. minutě po brejku hostujících navýšil Petráš na 0:3. Poté se hra úplně změnila. Domácí zápas úplně vypustili  a Hořovicko toho využilo. V 62. minutě zahrával rohový kop Petráš, který ho dokonale zakroutil do branky a domácí brankář si ho nešťastně vrazil do vlastní sítě 0:4. Ihned po rozehrávce  domácí laxně prohráli souboj a Petráš postupoval sám na branku 0:5. Domácí byli zralí na ručník. Poslední hřebík do rakve zasadil Fajrajzl 0:6. Hořovicko si zápas v klidu pohlídalo a vyhrálo po čtvrté v řadě a udrželo třetí nulu.

Branky: 7. Pelikán, 23. , 60. ,62. , 63. Petráš, 76. Fajrajzl

Sestava: Křikava – Ungr, Tomášek, Pužík, Kříž – Kubišta, Pelikán, Hlavatý, Hrdlička(70. Fajrajzl) – Petráš, Piskáček (81. Beneš)