SK Horymír Neumětely - FK Hořovicko 0:5

31.10.2009 08:59

 

 

 

 

 

 

 

30.10.2009 - první část soutěže OP mladších žáků byla dnešním zápasem ukončena. Naším soupeřem bylo mužstvo z Neumětel se kterým jsme se utkali na jeho domácím hřišti. Musím podotknout, že počasí už bylo hodně podzimní, ale i tak naše hráče z počátku více zahřálo slunce, než náš dnešní soupeř. Díky skutečnosti, že domací zaujali jednoznačné obranné postavení na hranici pokutového území, byla naše převaha jednoznačná. Co se nám však příliš nedařilo, bylo zakončování akcí. Finální přihrávky byly často nepřesné a hřáči se v mnoha případech rozhodli pro kličku místo nahrávky lépe postavenému spoluhráči. Možná právě proto byla úspěšná až střela z dálky, kterou na soupeřovu branku vyslal Nicholas Golda a otevřel tak dnešní skore zápasu 1:0. Následovala dorážka z malého vápna - Fanda Svoboda 2:0, ukličkování soupeře - Šíma Štěpán 3:0 a únik z poloviny hřiště - Honza Mach 4:0. Po poločasové přestávce se mezi střelce zapsal Martin Anýž, když přesnou střelou nedal brankáři domácích šanci 5:0. Tímto výsledkem bylo také dnešní utkání rozhodčím Bartovským ukončeno.

Hráči se přesunuli do klubovny na stadionu v Hořovicích, kde byla tato část sezony ukončena přednesením zpráv o výsledcích, počtu vstřelených branech a účasti na trénincích.

 

Sestava: Hrdlička Vilém – brankář, Štěpánek Jindřich – brankář, Povolný Robin, Černý David, Kuník Tomáš, Klimeš Daniel, Štyler Václav, Svoboda František, Jančí Vítek, Mach Jan, Anýž Martin, Žalud Martin "C", Šíma Marek, Šíma Štěpán, Barták Marcel a Golda Nicholas.

 

Branky: Golda, Svoboda, Šíma Š., Anýž, Mach