V Rožmitále nedohráno!

04.05.2013 10:14

I. B třída:
FK Hýskov – Hřebeč 1:4. Branka domácích Steiner. FK Hýskov: Hosnédl, Frajer, Prošek, Frydrych, Křestan, Steiner, Pošmurný, Stejskal (55. Michalovský), Vávra, Bartoš, Bastl (55. Červený).
Komentář hýskovského GSM Ludvíka Herejta: „Jsme v hluboké krizi,nevyhráli jsme už pět kol a stále čekáme na první jarní vítězství.
Žebrák – Votice 0:1.
Domácí se málem postarali o překvapení.
Lety – Hostomice 4:0.
Výsledek utkání úplně zkresluje jeho úroveň. K vidění byl hodně dobrý zápas, ve kterém domácí potvrdili, že jejich doplnění mužstva přes zimu dobřichovickými plejery se jim začne vyplácet.
Rožmitál – Hořovicko B 1:0 nedohráno. Rozhodčí Šefara, Beran, Joglová. FK Hořovicko B: Herco, Tomášek, Albl, Hlavatý, Větrovský, Ungr, Ábel, Šimůnek, Štych, Petráš, Šural.
První půle přinesla svižný fotbal, diváci viděli jeden gól v síti hostů po několikerém zaváhání. Rezerva Hořovicka v sestavě s několika dorostenci se snažili o kombinaci, ale do většího ohrožení se nedostala, když se hrálo především o střed hřiště. Do druhé půle chtěli hosté podpořit útočnou formaci, ale příroda byla proti. Přišlo silné krupobití, zvedl se vítr a škvárová atletická dráha byla za chvíli pod vodou, hřiště pod přívalem krup úplně zbělelo. Takže se čekalo, jestli se počasí umoudří, ale protože kroupy pokračovaly, navíc se stále blýskalo a po delším čekání bylo jasné, že trávník je totálně pod vodou. Proto bylo utkání nedohráno, týmy se dohodly na náhradním termínu opakovaného střetnutí ve středu 8. května od 14 hodin.