"A" muži berou po mizerném výkonu jen bod

21.06.2009 13:08

FK Hořovicko - SK Slavia Vejprnice 2:2 (1:0)

Foto ze zápasu ZDE

Hořovice - V závěrečném divizním utkání fotbalisté Hořovicka předvedli matný výkon. Hořovičtí sice měli v zápasu s posledními Vejprnicemi dost šancí a dostali se také do vedení 2:0, v závěru ale o dvougólový náskok přišli, když hosté dvakrát využili standardku.


Domácí vstoupili do zápasu aktivně a hned v 7. minutě se dostali do vedení, když se po centru Pobiše prosadil hlavou Petr. I nadále pokračovali Hořovičtí v dobrém výkonu, v další šanci ovšem Petr neuspěl a skórovat se nepodařilo ani Veinlichovi. Akci Nademlejnského s Bežem pak zneškodnil brankář Hajžman. Kvalitní dvacetiminutovku zakončili domácí další šancí, tentokrát hostům pomohlo břevno. Poté se domácí postupně začali vytrácet ze hřiště.  Toho mohli využít hosté, Rada ovšem brejk nezakončil dobře. Z první půle stojí poté za zmínku již jen akce Hořovicka ze 40. minuty, po které Šmíd nastřelil tyč.

Po změně stran byl k vidění hodně průměrný fotbal. Oba celky hrály hodně pasivně, a tak si diváci mohli nechat o kvalitním fotbalu jen zdát. V 57. minutě Hořovicko zvýšilo své vedení, když si na zpětnou přihrávku Větrovského naběhl Kaufman a střelou první zamířil ke vzdálenější tyči - 2:0. Poté hra opět upadla do značného průměru. Petr mohl dvakrát zvýšit vedení domácích, ale v prvním případě branku přestřelil a ve druhém jej vychytal Hajžman. V závěru utkání se zdálo, že domácí po nevýrazném výkonu dotáhnou zápas do vítězného konce. Jenže v 88. minutě se po rohu trefil hlavou Löwy a o minutu později se prosadil po chybě domácího brankáře Lisý a bylo vyrovnáno. Hořovicko tak zakončilo sezonu remízou.

Branky: 7. Petr, 57. Kaufman - 88. Löwy, 89. Lisý. Rozhodčí: Hodač. Poločas: 1:0. Diváci: 200

Hořovicko: Šmerhovský - Šmíd, Kovařík, Kaufman, Zámeček - Pobiš (64. Mirga), Nademlejnský (61. Haluška), Bežó, Větrovský - Veinlich, Petr.

Vejprnice: Hajžman - Bouřa, Lisý, Puhlovský (46. Roubal), Rada, Košťál (55. Štych), Křen, Barnáš, Löwy, Multrus, Fillinger (82. Prais).