"A" muži padli ve Voticích

21.05.2009 14:44

Muži A: SK Marila Votice - FK Hořovicko 4:2 (1:1)

Komentář: Útočníci Očovan a Horváth rozhodli o důležité výhře Votic. Úvod vyšel domácím, střelu Očovana ještě nadvakrát kryl Slováček, ale na ránu Horvátha po přihrávce Bareše již nestačil – 1:0. Hosté byli také nebezpeční, takže se zápas divákům musel líbit. Ducheček kryl střelu Petra, nohama vyrazil šanci Kaufmana a Pobiš pálil vedle. Na druhé straně Očovan a Lukeš z trestného kopu ztroskotali na gólmanovi, Faitl přestřelil branku a krásná, tečovaná střela Knoblocha skončila na břevně. Závěr poločasu patřil hostům. Nejprve Pobiš vyrovnal dělovkou pod břevno a poté nastřelili Hořovičtí břevno.Po přestávce se hrálo většinou podle votických not. Mezi 54. – 61. minutou rozhodli domácí o výhře, když po centru Waltera přesně hlavičkoval Horváth 2:1, poté Očovan po chybě obrany a minele brankáře zvýšil již na 3:1 a dorážkou střely Knoblocha zvýšil na 4:1. V 67. minutě již jen kosmeticky upravil stav Větrovský po nádherné přihrávce Nademlejnského na 4:2. Důležité body si již v závěru domácí pohlídali.


„Konečně jsme zahráli takový fotbal, který je v našich možnostech. V prvním poločase jsme vedli, ale do přestávky jsme dostali vyrovnávající gól a ještě jsme přežili kritický moment, kdy hosté nastřelili břevno. Druhý poločas byl v naší režii a výsledek mohl daleko výraznější. Hořovicko bylo těžký soupeř, který věděl, co má hrát a těžko jsme se v prvním poločase proti němu prosazovali, ale ve druhém poločase ho jasně přehrávali. Chci poděkovat hráčům za výkon a divákům za podporu,“ zářil po zápase kouč Votic Ivan Pihávek.

 

Branky: 10 a 54. Horváth, 58. a 61. Očovan – 34. Pobiš, 67. Větrovský

Rozhodčí: Martínek

ŽK: Walter, Očovan – Nademlejnský, Bežo

Diváci: 220

Poločas: 1:1

SK Marila Votice: Ducheček - Málek, Faitl, Neuberg, Málek - Knobloch, Lukeš, Walter (78. Houška), Malina (67. Rezek) - Očovan, Horváth (81. Siegl)

FK Hořovicko: Slováček - Votava, Kaufman, Kovařík (79. Haluška), Zámeček - Větrovský, Nademlejnský (76. Mirga), Bežo, Pobiš - Petr (82. Šmíd), Veinlich