"A" muži remizovali s Benešovem

24.05.2009 16:43

FK Hořovicko - SK Benešov 2:2 (1:0)

Foto ze zápasu ZDE

Na straně domácích nastoupil obránce Zámeček v útoku a tento tah se trenérovi Hořovicka osvědčil již v 5. minutě. Důrazný Zámeček prošel obranou jako nůž máslem a následně prostřelil vybíhajícího Capoucha - 1:0. Hned o minutu později mohlo být vyrovnáno, když Slováček neudržel míč, Doseděl ale nedokázal ležícího brankáře Hořovicka přehodit. Poté měli domácí mírnou převahu, ale do šance se nedostali. Naopak ve 24. minutě mohli skórovat hosté. Hořovická obrana se nedohodla s brankářem, čehož se snažil využít Turek, z ostrého úhlu ale prázdnou branku netrefil. Ve 39. minutě pak mohli domácí pojistit své vedení. Pěkná střela Nademlejnského ovšem orazítkovala jen tyč.

Do druhé půle vstoupilo Hořovicko náporem. Hlavičky Beža a Veinlicha ale mířily mimo branku. V 61. minutě pak musel brankář Benešova proti tvrdé střele Kaufmana vytáhnout pěkný zákrok. O tři minuty později bylo rušno v šestnáctce domácích. Slováček neudržel míč, který se snažil dostat do sítě Doseděl. Po srážce obou hráčů se hosté dožadovali pokutového kopu, rozhodčí ale viděl situaci jinak. V 67. minutě Benešov vyrovnal. Po velké chybě Pobiše se dostal do vápna Bárta, který následně s přehledem zakončil - 1:1. Vyrovnaný stav vydržel necelých pět minut. Na centr z rohu si na přední tyči naskočil hostující Turek a hlavou poslal hosty do vedení - 1:2. Domácí ovšem dokázali po chvíli vyrovnat stejnou zbraní. Na centr Zámečka si naskočil Veinlich a hlavou vyrovnal. Závěr zápasu se hrál v režii domácího celku, hosté se ale dokázali ubránit. Rozhodnutí nakonec mohlo přijít v nastavení. Do šance se hnal Zámeček, který se v šestnáctce po kontaktu s hostujícími obránci skácel k zemi, rozhodčí ale neposoudil zákrok jako penaltový.

Branky: 5. Zámeček, 79. Veinlich - 67. Bárta, 72. Turek. Rozhodčí: Čížek. ŽK: Chomát (B). Poločas: 1:0. Diváci: 150

Hořovicko: Slováček - Votava, Kovařík, Kaufman, Pobiš (68. Petr) - Větrovský, Nademlejnský, Bežo (84. Haluška), Váňa (77. Šmíd) - Zámeček, Veinlich.

Benešov: Capouch - Doseděl, Žák, Křivohlavý, Stoszek (55. Veselý), Bárta, Štěpán, Turek (90. Šindelář), Bubeník, Hanousek (75. Braný), Chomát.