10. Kolo: SK Senco Doubravka - FK Hořovicko

14.10.2010 20:06

Plzeň - Dlouho předlouho to vypadalo, že divizní fotbalový duel mezi Doubravkou a Hořovickem skončí bez branek. Až přišel úder domácích nedlouho před koncem, který zajistil tři body Sencu.

Muži A: Doubravka – Hořovicko 1:0
Fotbal, divize, sk. A

V příjemném slunečním sobotním odpoledni měli hosté v prvním poločase více ze hry. V úvodní dvacetiminutovce si ale oba soupeři větší šanci nevytvořili, až přišla 21. minuta, kdy brankář Kunc musel vytěsnit střelu Šmída. Ve 33. min. našel Větrovský spoluhráče a Bežó pěkně vystřelil, jenže brankář domácích byl proti tomu, aby míč skončil v síti. A když už byl domácí gólman překonán po střele Šmída, pomohla mu tyčka jeho branky. Minutu před koncem zahrozili vážněji i domácí, ale Sýkora ani Smíšek neuspěli.

Ve druhém poločase sice domácí zvýšili své úsilí, ale proti vstřelení branky byl gólman Molnár. Doubravku dobře dirigoval Vajgl, hosté se soustředili více na obranu, protože se jim nedařilo udržet míče v poli. Ve 48. min. netrefil dobře míč Sýkora a neskóroval. V 50. min. zmařil Molnár šanci Švece, na druhé straně se nepodařilo vstřelit gól Kolářovi. V 60. min se rýsovalo přečíslení, do kterého se dostali Nademlejnský s Kolářem, ale nevyšlo jim to, jak by si představovali. V 72. min. se zaskvěl Molnár, když chytil zblízka prudkou ránu Švece k tyči. V 75. min. vypálil Kolář, Kunc vyrazil k velkému vápnu, Bežó dorážkou mířil těsně nad branku. V 79. min. se při jednom z protiútoků zastřeloval Větrovský, ale branka byla malá. A tak rozhodující gól vstřelil Švec pět minut před koncem, kdy Řezáč unikl po pravé straně, ideálně nacentroval a Švec hlavičkoval naprosto přesně k tyči – 1:0. Tři body tak zůstaly v Plzni.

Branka: 85. Švec. Rozhodčí: Neugebauer – Šmíd, Kříž. ŽK: 2:0. Diváků: 150. Poločas: 0:0.
Doubravka:
Kunc - Řezáč , Smíšek (68. Duchek), Novák, Krejčí, Petrželka (46. Štverák), Sýkora, Vaigl, Štrajt, Švec, Šimr (89. Žák).
Hořovicko:
Molnár - Kecsktein, Novotný, Kaufman, Šmíd, Nademlejnský, Bežó, Veselý (55. Šubert), Větrovský, Kolář, Štěpnička (86. Diviš).