15. Kolo: FK Hořovicko - SK Marila Votice 0:3

14.11.2010 09:14

V posledním podzimním utkání měli fotbalisté Hořovicka smůlu. V poměrně vyrovnaném prvním poločase dovolili soupeři jen dvě střely na branku, jenže z obou pokusů byly hodně šťastné góly. Po změně stran domácí byli nebezpečnější a vytvořili si i několik velkých šancí. Snížit se jim ale nepodařilo a hosté v závěru pojistili své vedení.

Muži A: FK Hořovicko - SK Marila Votice 0:3 (0:2)

Foto ze zápasu ZDE

Domácí fotbalisté začali hodně aktivně a hned v první minutě se dostali do šance, která ale zůstala nevyužita. Po celou první desetiminutovku byli Hořovičtí lepší, jenže z několika standardek se neprosadili. Ve 12. minutě se skóre změnilo, ale neradovali se domácí, nýbrž hosté. Za hranicí vápna vystřelil Lukeš a jeden z domácích obránců jeho střelu smolně tečoval mimo dosah brankáře Krejčího. Poté se hra vyrovnala, mírně navrch měli hosté. Na hodně podmáčeném hřišti se ani jednomu celku nedařila kombinace, a tak byl k vidění spíše boj. Ve 29. minutě mohli domácí vyrovnat. Po centru Větrovského nasměroval z hranice malého vápna míč mezi tyče Veselý, hostující brankář ovšem reflexivně míč vyrazil. Další zajímavá situace byla k vidění až v poslední minutě první půle. To prošel Bareš do vápna a téměř z nulového úhlu nachytal domácího brankáře na švestkách - 0:2.

Do druhé půle vstoupili Hořovičtí hodně aktivně, kromě střely Beža, která mířila přímo do brankáře Mašína, ale domácí šanci nevyprodukovali. Změna přišla až s příchodem Vokáče, který vystřídal Křížka. V rozmezí mezi 60. a 62. minutou si domácí vypracovali tři šance. Nejprve vychytal Vokáče brankář Mašín a vzápětí předvedl hostující brankář brilantní zákrok, když neuvěřitelně vyškrábl hlavičku Šuberta. V 62. minutě pak při rohu hlavičkoval Novotný a míč z brankové čáry vykopl Viskup. To bylo od Hořovicka víceméně vše. Poté si Votice s přehledem hlídaly vedení a domácí se dostávali do křeče. Snahu Hořovicka o zdramatizování zhatila 84. minuta, kdy se nedohodli domácí obránci s brankářem a Svátek skluzem poslal míč k tyči - 0:3. 

Branky: 12. Lukeš, 45. Bareš, 84. Svátek. Rozhodčí: Melničuk. ŽK: Svátek (V). Poločas: 0:2. Diváci: 150.

Hořovicko: Krejčí - Šmíd, Kaufman, Novotný, Kovařík - Větrovský (75. Diviš), Bežó, Veselý, Štěpnička - Šubert, Křížek (55. Vokáč)