19. Kolo: Jiskra Třeboň - FK Hořovicko 1:2

03.04.2011 13:05

Skvělý výkon předvedli divizní fotbalisté Hořovicka v neděli dopoledne na půdě Třeboně. Domácím se na jaře nedaří, díky čemuž se propadli tabulkou a před nedělním utkáním měli na Hořovicko náskok jediný bod. Naproti tomu Hořovičtí mají na začátku jara fazonu jako hrom. Svěřenci trenéra Bergera uhráli ve třech utkáních sedm bodů a formu potvrdili na v Třeboni, kde zaslouženě vyhráli 2:1.

Muži A: Jiskra Třeboň - FK Hořovicko 1:2 (1:1)

Hořovičtí začali skvěle a ve 13. minutě se po parádní křižné střele Beža dostali do vedení. Pak mohli hosté přidat i pojistku, dvě šance ale zahodili. O osm minut později domácí dokázali vyrovnat. Ve zbyktu první půle byli lepší hráči Hořovicka, skóre se ale již před přestávkou nezměnilo.

I po změně stran hosté domácí družstvo přehrávali. Zaslouženého druhého gólu se Hořovičtí dočkali pět minut před koncem, kdy domácí brankář doslova sestřelil Koláře a nařízenou penaltu s přehledem proměnil tradiční exekutor Kaufman. Hořovicko si tedy odvezlo velmi cenné tři body a posunulo se v tabulce na třinácté místo.