19. kolo Jiskra Třeboň - FK Hořovicko 4:0

05.04.2010 19:49

 

Divize: Třeboň - Hořovicko 4:0

Třeboň – S problémy rázu střevní chřipky u hostů a špatným bráněním domácích centrů vyzněl výsledek zápasu na jihu Čech jednoznačně pro Třeboň.

Muži A: Třeboň – Hořovicko 4:0
Fotbal, divize, skupina A
Již ve 3. min. vyslal uličku Nademlejnský Kolářovi, který však ve vyložené šanci měl míč na dlouhou nohu. V 7. min. vyrazil na druhé straně Slováček bombu Slámy nad branku. O minutu později po centru Pintéra překonal Slováčka osamocený Příhoda k tyči – 1:0. Ve 14. min. po akci Pintéra s Hačkou překonal Slováčka opět ranou k tyči Houdek – 2:0. Další zásah domácích nebyl uznán pro ofsajd. V 25. min. vysunul Větrovský do gólové šance Šuberta, ale tomu zabránil ve skórování Skála, který tak učinil i při další akci Hebedy. Ve 37. min. se po akci dua Sláma – Příhoda prosadil domácí kanonýr Hačka a opět k tyči překonal gólmana – 3:0. V poslední minutě první půle trefil Nademlejnský po trestném kopu z boku šibenici, míč se ale záhadně odrazil zpět do hřiště.
Skóre se pohnulo hned na začátku druhého dějství, kdy po centru příhody dal gól hlavou Hačka – 4:0. Vzápětí se dostal do gólové šance Hebeda, jeho ambice však zhatil odkopem Maxa. Hostující útočník se pak dostal opět za domácí obranu, ale míč mu utekl do autu. V 60. min. se zaskvěl Slováček při trestném kopu Pintéra, v 64. min. centroval Diviš, Šubertovu lehkou teč hlavou ale domácí obrana odvrátila. Po chvíli střílel přímý kop Sklenář, Kolářova následná střela jen těsně minula domácí branku a do třetice u tyče nedosáhl na míč úplně volný Keckstein. Tato varování probudila domácí zálohu, která začala více šlapat. V 71. min. po centru Maxy nedosáhli hned tři volní hráči Třeboně na míč. V 76. min. nedosáhl na Sklenářův centr Kolář, Skála vyhodil dlouhý míč na Pintéra, jeho výtečný centr ale nasměroval Adam nad branku. Oba gólmani pak pokryli všechny pokusy, dvě minuty před koncem ještě přelétl Větrovského centr shluk hráčů, ale nekrytý Šubert zakončil vedle branky.
Branky: 9. Příhoda, 14. Houdek, 37. a 47. Hačka
Rozhodčí: Dobrý – Černý, Stumpf, ŽK: 1:2
Diváků: 120
Poločas: 3:0
FK Hořovicko: Slováček – Diviš, Kaufman, Kovařík, Sklenář – Větrovský, Nademlejnský, Bežó, Šubert – Hebeda (54. Keckstein), Kolář