21. Kolo: FK Hořovicko - Union Čelákovice 1:1

16.04.2011 15:34

Starší a mladší dorostenci se dnes před polodnem utkali na domácí hřišti s mužstvy z Čelákovic. Starší nedokázali svému soupeři vstřelit více jak jeden gol, a jelikož Čelákovice také jednou zamířili do černého, rozešli se soupeři smírně 1:1.

Starší dorost: FK Hořovicko - SK Union Čelákovice 1:1 (1:1)

Foto ze zápasu ZDE

Komentář: Domácím se povedl vstup do utkání na výbornou a hned ve 4. minutě se dostali do vedení, to když Kubišta poslal parádní přihrávku mezi beky na Vokurku, který tváří v tvář golmanovi nezaváhal - 1:0. I další minuty se odehrávaly především polovině Čelákovic, ale Zítek mířil po rohu vysoko nad, a ani další šance se nepovedlo dotáhnout do zdárného konce. Největší příležitost přišla v 25. minutě kdy Novák postupoval sám na golmana, tomu udělal kličku, ale následnou střelu mu zablokoval jeden z hráčů hostů. Trest pro Hořovicko přišel v 32. minutě, když odražený míč napálil jeden z čelákovických z 30m na branku a jeho slabá rána prošla Křikavovi po tělem - 1:1. Do konce poločasu byla hra vyrovnaná. V druhém poločase se hrálo především ve středu hřiště, a když už šance byla měly ji hořovičtí. Po standartní situaci v 60. minutě míč jen prolítl malým vápnem a závary po rohových kopech dokázala obrana Čelákovic včas uhasit. Velkou šanci měly domácí v 82. minutě ale střelu Pelikána vykopl za již překonaným golmanem jeden z hráčů hostů. V 88. minutě překopl branku po rohu Pužíka z malého vápna Spal. Domácí si již další šanci nevypracovali a remizovali tak 1:1.

Branky: 4. Vokurka - 32. Čelákovice

Rozhodčí: Divílek - Krupa, Ryska

Sestava Hořovicka: Křikava - Kadeřábek, Procházka, Budínský, Kříženecký - Kubišta (59. Spal), Pužík, Novák, Pelikán - Vokurka (38. Petráš), Zítek.