22. Kolo: SK Rakovník - FK Hořovicko 2:2

21.04.2011 10:13

Starší dorost: SK Rakovník – FK Hořovicko 2:2 (2:2)

Domácí starší dorostenci neměli na soupeře příjemné vzpomínky, neboť na podzim utrpěli na jeho hřišti debakl 0:5. Tentokrát s ním ale sehráli vyrovnanou partii. Ve 25. minutě se ujali vedení dorážkou Kapka. Jejich radost však trvala jen sedm minut, protože hosté po pěkné kombinační akci srovnali na 1:1.

Ve 40. minutě se skóre měnilo opět. Na Kochův rohový kop si naběhl J. Červený a jeho hlavička skončila pod břevnem – 2:1. O šedesát vteřin později zahrávali roh i Hořovičtí a bylo to 2:2.

Do druhého poločasu vstoupili domácí náporem, který mohl v 54. minutě zužitkovat Vávra. Šel sám na vyběhnuvšího brankáře, ale ten jeho slabou střelu vyrazil. V rukavicích hořovického gólmana zanedlouho skončily i dva projektily J. Červeného a jeden Beneše.

V 89. minutě naopak měli štěstí Rakovničtí, když hosté svůj brejk zakončili střelou z šesti kroků, která na brankové čáře trefila gólmana Hrbka. V první minutě nastaveného času měl ještě tutovku J. Červený, ale velmi dobrého strážce hořovické svatyně nepřekonal.

Tomu pak krátce nato hlavní arbitr utkání Reiprich ukázal červenou kartu za hrubý faul, kterým poslal za velkým vápnem na zem uniknuvšího J. Červeného. Po následujícím trestném kopu Kocha se Liprtova hlavička odrazila od břevna, a tím drama skončilo.

zdroj: www.rakovnicky.denik.cz