23. Kolo: SK Spartak Příbram - FK Hořovicko 3:0

03.05.2011 21:48

Starší dorostenci Hořovicko nastačili na svého souseda v tabulce a celkem jasně podlehli 3:0. Nutno podotknout, že domácí tým naše dorostenc jasně přehrál.

Starší dorost: SK Spartak Příbram - FK Hořovicko 3:0 (0:0)

Foto ze zápasu ZDE

Utkání začalo tlakem domácího mužstva, který poté trval celý první poločas. První šanci si domácí vypracovali po tvrdě ráně z 25 metrů, kterou Zíma jen vyrazil před sebe, ale naštěstí stačil vyražený míč zachytit dřív, než u něj byl domácí hráč. V 20. minutě propadli hosté po rohu a před hostujícím golmanem se zjevil domácí hráč, ale trefil jen Zímovi nohy. O pár minutě později mířila střela příbramského kapitána z trestného kopu těsně mimo. V 35. minutě vychytal Zíma nájezd domácího hráče. Do kabin se tak odcházelo za stavu 0:0. V 47. minutě šli domácí do vedení, hosté si tak dlouho hrály před vápněm s míčem až o něj přišly a domácí hráč s přehledem prostřelil Zímu - 1:0. I nadále se hrálo především na polovině Hořovicka, ale obrana v těchto chvílích pracovala celkem spolehlivě. V 65. minutě se domácí prosadily podruhé, to když si domácí hráč naskočil na přední tyči na rohový kop a poslal ho do levé šibenice - 2:0. V 70. minutě udělal minelu stoper Procházka, domácí hráč obešel i Zímu ale branku poté přestřelil. V 85. minutě poprvé výrazněji zahrozilo i Hořovicko po střele od Pelikána, s kterou měl domácí golman velké problemy. V 90. minutě domácí ještě navýšily své vedení, v samosattném úniku se prosadil domácí hráč a upravil na konečných 3:0.

Branky: 47., 65., 90. Příbram

Sestava Hořovicka: Zíma - Kružlík, Procházka, Spal, Kříženecký (67. Tužil) - Vintr (63. Budínský), Kadeřábek, Pužík (82. Danda), Pelikán - Vokurka, Novák.