23. kolo 1.FK Příbram B - FK Hořovicko

02.05.2010 13:09

Příbram - V divizi bylo opět hotovo za chvíli, protože lídr vedl nad Hořovickem již ve 13. minutě 2:0.

Muži A: 1.FK Příbram B - FK Hořovicko 4:0 (3:0)

 

Divize: Příbram B - Hořovicko 4:0

V 5. min. ještě šanci Šlapáka polapil Slováček, vzápětí varování Šmejkala, ale v 10. min. vysunul do uličky Wágner Šmejkala a ten zasunul k tyči – 1:0. Po pár akcích zastavených před vápnem domácích se ve 13. min. uvolnil Šlapák, přihrál Šmejkalovi, který opět skóroval – 2:0. V 17. min. se uvolnil po přihrávce Šorny hbitý Šmejkal, gólman hostů jasnou gólovku chytil. Na durhé straně se dostal sám do úniku Šubert, kterého ale vychytal skvělým vyběhnutím a vynikajícím zákrokem Rondzik. Ve 30. min. střílel Mojdl trestný kop, sudí nařídil pro hraní rukou ve zdi penaltu, kterou Slováček Mojdlovi chytil. Hned z protiútoku se dostal do jansé gólovky Šmíd, Rondzik ho podsekl, ale píšťalka zůstala němá. Navíc musel ze hry odstoupit zraněný Šubert a po chvíli přišla pro Hořovicko další morová rána, když špatně dopadl brankář Slováček a poranil si koleno. V brance jej nahradil Molnár. Ve 43. min. po akci Šlapáka dal těsně vedle Šorna a vzápětí se neprosadil Šmejkal. Jenže pak hosté udělali chybu, špatně se domluvili a těsně před poločasem přeloboval Molnára Pazderník – 3:0.

Do druhé půle nastoupil v dresu domácích kondiční trenér Ryba, který hned na začátku posunul na Šmejkala, ale ten dal nad. V 53. min. si na přímý kop Nademlejnského naběhl Kaufman, rána byla ale zblokována. V 55. min. se vytčila střela domácího Yanoviche těsně vedle, na druhé straně vyslal Kolář přes Nademljenského do šance Šmída, který ale nedal, odražený míč nedokázal na malém vápně umístit do prázdné branky Kaufman a poslal jej nad. V 61. min. přišel rychlý brejk domácích, Rybův pokus jetšě Molnár vyrazil, ale na Šmejkalovu dorážku už byl krátký – 4:0. V 65. min. vykryl Rondzik Sklenáře a balón zachytil ve svých rukavicích. V 72. min. si výtečně narazili Šmíd a Bežó, jenže domácí obrana jejich střelu zblokovala na roh, stejně jako zachytila i nájezd Větrovského s Kadeřábkem. V 82. min. rána Kaufmana překvapila Rondzika, ale nikdo nestačil doběhnout. Dvě minuty před koncem hlavičkoval Yanovich, Molnár skvěle vyrazil na roh. Závěrečný pokus přišel z kopačky Sklenáře, jenže mlě to na svojí druhou nohu a tak Rondzik bez problémů zachránil.

Lídr vyhrál zaslouženě, hosté mohou litovat několika promarněných příležitostí.

Branky: 10., 13. a 61. Šmejkal, 45. Pazderník. Rozhodčí: Hlaváč – Duchoň, Haltuf. ŽK: 0:2. Diváků: 60. Poločas: 3:0.

1.FK Příbram B: Rondzik - Rampa, Wágner, Yanovych, Brunclík, Pazderník (70. Čermák), Šorna, Veselý, Šlapák (46. Ryba), Šmejkal, Mojdl (65. Novák).

FK Hořovicko: Slováček (38. Molnár) - Kovařík, Šmíd, Sklenář, Šubert (31. Keckstein), Nademlejnský, Větrovský, Bežó, Kaufman, Rak (65. Kadeřábek), Kolář.