24. Kolo: FK Hořovicko - FK Neratovice/Byškovice 0:1

09.05.2011 18:20

V Krajské přeboru staršího dorostu nemůžou být týmy od 3 do 11 místa v klid, protože po sezoně nastane reorganizace soutěží mládeže a nikdo zatím nedokáže říci kolik týmů bude padat. Tabulka je velmi vyrovnaná a proto byl pro hořovické tento zápas velmi důležitý. Ovšem domácí mladíci ho nezvládli a podlehli hostům z Neratovic 0:1.

Starší dorost: FK Hořovicko - FK Neratovice/Byškovice 0:1 (0:0)

Foto ze zápasu ZDE

Domácí nezačali špatně a získali si od počátku převahu, jenže hostující obrana s velmi dobrým brankářem fungovala velice kvalitně. Problémy neratovickým dělaly jen standartní situace domácíh, které byli zahrávány velmi dobře, ale ani několik závarů před hostující brankou ke gólu nevedly. Neratovice hrály především na brejky a z několika z nich si vytvořili slibné příležitosti, ale také, stejně jako u domácích nebyly dotaženy do zdárného konce. V druhém poločase si vynutili převahu neratovičtí a vytvořily si i několik šancí, ale buď dobře zasáhl Grunt, nebo hosté mířili vedle. Domácí v těchot fázích zápasu nebyli dopředu moc aktivní. Hosté se dočkali gólu v 73. minutě, to když si to na Grunta namířil Gabčo a zkušeně poslal balon k tyči. Domácí se poté snažili ale obrana hostů pracovala velmi dobře a tak utkání skončilo výsledkem 0:1. V dalším utkání zajíždí dorost na půdu Kunic.

Sestava Hořovicka: Grunt - Kružlík, Budínský, Procházka, Spal - Vintr (68. Tužil), Zítek (46. Kříženecký), Kadeřábek, Pelikán - Vokurka, Novák (59. Kubišta).