24. kolo FK Hořovicko - Meteor Praha 2:0

09.05.2010 18:23

Hořovice –  Další divizní drama mají za sebou hráči Hořovicka, kteří v hodně běhavém a napínavém duelu překonali celek Meteoru dvěma góly, po nichž jeden z diváků křičel, že viděl ligové branky.

Muži A: Hořovicko – Meteor 2:0
Fotbal, divize, skupina A
Hned ve 20. vteřině posunul Nademlejnský na Koláře, který připravil stoprocentní šanci Šubertovi, který ale doslova z několika centimetrů neumístil míč do branky. Vzápětí pálil Kaufman a v 9. minutě střílel těsně vedle Kolář. Domácí nasadili ostré tempo, kterému se hosté postupně vyrovnali. Po chvíli zmařil hostující gólman šanci Šuberta a stejně tak i trestný kop Sklenáře. Ve 12. min. kryl na druhé straně Molnár střelu Hrušky, zanedlouho mířil z dálky mimo branku Bežó. V 19. min. se uvolnil Šubert a dezorientovaný Pařízek si málem dal vlastní branku. Ve 22. min. kryl Caudr střílený centr Větrovského, z protiútoku se dostal ke střele Pasker, ale mířil těsně vedle. Ve 26. min. centr Svobody před domácí brankou minuli tři jeho spoluhráči. Ve 29. min. byl faulován Šubert a první z trestných kopů Nademlejnského Caudr bravurně vyrazil. Na druhé straně se Molnár zapotil po dalekonosné střele Daňhela. Ve 35. min. se dostal do velké příležitosti Nademlejnský, Caudr srazil na roh.
Hned vstup do druhé půle přinesl nebezpečnou situaci před domácí brankou, Molnár ránu Omcirka chytil. Ve 49. min. si poradil domácí brankář s pokusem Hrušky, v 52. min. zabránil Novotný úniku hostujícího ostrostřelce Fíčka. V 57. min. zachytil Caudr točený centr Větrovského, vzápětí byli lapeni do ofsajdové pasti oba domácí útočníci. V 60. min. nahrál Nademlejnský Bežovi, který mířil jen do ochranné sítě. O tři minuty později si postavil k trestnému kopu Kaufman, jeho dělovku ale schytala zeď, domácí kapitán se pak rychle vracel, aby společně s Novotným zhatili akci Pařízka s Hruškou. V 68. min. střílel Větrovský vysoko nad, poté nezúročil Kolář příležitost a z protiútoku zazdil gólovou šanci Omcirk. V 78. min. přišla lahůdka v podání trestného kopu Nademlejnského, který vymetl Caudrovu šibenici – 1:0. Domácí se ale
museli stále soustředit na protihráče, kteří vrhli všechno do útoku, o čemž svědčí dvě příležitosti Hrušky. V 83. min. přišla další třešnička, když si Bežó před vápnem udělal ze tří protihráčů slalomové branky a svůj průnik zakončil přesnou křížnou střelou – 2:0. V nastaveném čase ještě zahrozil Omcirk a poslední rána Kadeřábka uzavřela utkání, v němž domácí potvrdili svojí jarní domácí formu.

Branky: 78. Nademlejnský, 83. Bežó.
Rozhodčí:
Prokeš – Cupl, Žáková.
ŽK:
3:5. Diváků: 140. Poločas: 0:0.
FK Hořovicko: Molnár - Šmíd, Novotný, Kaufman, Rak (60. Kadeřábek), Větrovský, Bežó, Nademlejnský, Sklenář, Šubert (87. Keckstein), Kolář (89. Diviš).
FK Meteor Praha VIII: Caudr - Pasker, Kadlec, Pařízek, Daňhel, Omcirk, Svoboda, Fíček, Štefan, Poláček, Hruška.