25. Kolo: FK Hořovicko - SK Senco Doubravka 0:0

15.05.2011 11:13

Ani v dalším divizním utkání fotbalisté FK Hořovicko neprohráli, ale místo očekávané výhry nad Doubravkou přišla remíza. Na ní měly zásluhu především výborné výkony brankářů a vychýlené muška střelců.

Muži A: FK Hořovicko - SK Senco Doubravka 0:0 (0:0)

 

Foto ze zápasu ZDE, Kaufmanova penalta ZDE

Po tradičním opatrném začátku se zablýsklo před domácí brankou, kde si na hlavičku naskočil Švec, Mopjžíš byl ale na místě. Doubravka nastoupila do zápasu velmi důrazně a domácím chvíli trvalo, než se s tímto trendem vypořádali, až přišel Nademlejnského přímý kop, který nejprve se štěstím odvrátila hostující obrana, ale míč putoval do rohu, po němž Hrbáč dával těsně vedle. Kolem odehrané půlhodinky hry přišel velký nápor domácích. Nejprve Rampa ve 28. minutě neproměnil rodící se gólovku, po něm Pivoňkovu střelu v leže kryl Kunc. O tři minuty později přišel velký závar před brankou Doubravky, domácí kroužili jako dravci lačnící po kořisti, vše vyvrcholilo točenou ránou do břevna Kuncovy branky, který si tak mohl oddechnout. Ale jen na chvíli, protože musel pokrýt trestný kop Nademlejnského. Po rozehrání hosté překráčeli přes domácí obranu, ale Došlý místo aby nechal míč doputovat do sítě, tak jej dorazil a přitom byl v ofsajdu. Na d ruhé straně se mohli radovat domácí, když stoprocentní šanci nedal Šubert. A v samém závěru si vyměnili míč Bežó a Vokáč, gól zo toho nebyl stejně jako po Šubertově střele nad branku, která uzavřela první poločas.

Domácí začali druhou půli jako skončili tu první, tedy pokusem o nápor. Ten byl ale zmařen několika ofsajdy a po chvíli také aktivitou hostů, kteří s epokoéušeli ztéci Mojžíšovu branku Šimrem a Došlým. V 61. minutě mohl skórovat Šubert, ale fotbaloví bohové byli proti němu, v 68. minutě vysunul Vokáč Nademlejnského do slibné pozice, ale hostující obrana včas zakročila. Oba brankáři se pak předvedli v plné pohotovosti, nejprve Mojžíš zlikvidoval robinzonádou tutovou šanci Doubravky, na druhé straně se vřítil do vápna Rampa, byl podseknut a kopala se penalta. osm minut před koncem ale udržel akcie hostů brankář Kunc, který Kaufmanovu střelu k tyči vystihl. V závěru se sice obě mužstva snažila o skórování, ale nebylo jim dáno, takže zápas skončil bezbrankovou remízou, ze které měli větší radost Západočeši. Nicméně ani domácí nemusí smutnit, vždyť jsou na jaře stále neporaženi.

Rozhodčí: Krauskopf - Němec, Klátil. ŽK: Vokáč - Brož, Petruželka, Řezáč, D. Novák. Diváků: 270. FK Hořovicko: Mojžíš - Bežó, Pivoňka, Kaufman, Šmíd - Vokáč (85. Diviš), Nademlejnský, Rampa, Šubert (73. Větrovský) - Hrbáč, Kolář (86. Sklenář). Trenér: Berger. SK Senco Doubravka: Kunc - Řezáč, Krjčí, Novák, Pondělík (77. Krťák) - Petržalka, Šimr (81. Mančál), Pavlík, Brož - Švec, Došlý (90. Prokopec). Trenér: Kopřiva.