25. kolo SK Marila Votice - FK Hořovicko 0:0

16.05.2010 20:22

Votice - Divizní fotbalisté Hořovicka poprvé v sezoně dokázali bodovat na půdě soupeře. V utkání na hřišti třetích Votic hosté ubránili bezbrankovou remízu. Vzhledem k tomu, že většina soupeřů Hořovicka v boji o udržení nebodovala, udělal celek z Hořovic důležitý krůček k udržení.

Muži A: SK Marila Votice - FK Hořovicko 0:0 (0:0)

Ilustrační fotoHosté, hrající o záchranu, přijeli s jasným cílem, zabetonovat obranu a proti favorizovaným Voticím získat alespoň bod. To se jim nakonec povedlo, když měl velkou zásluhu na bezbrankové remíze brankář Molnár. Od začátku se domácí usadili na polovině Hořovicka, ale Knoblochovu střelu po přihrávce Bareše gólman Molnár kryl, rány Knoblocha, Horvátha i dalekonosný pokus Faitla skončily mimo brankové tyče. Největší šanci měl Borkovec po přihrávce Knoblocha, ale Molnár vyrazil střelu nohou na roh. Hosté sice bránili, ale podnikali nebezpečné brejky – střelu Koláře Mašín kryl a bodlo Novotného šlo těsně vedle. Největší příležitost hostů přišla ve 32. minutě po standardní situaci, ale hlavičku Mašín vyrazil a míč odklidila obrana do bezpečí.

Po přestávce pokračovala Marila v bezzubém tlaku, když hlavička Faitla po rohu Knoblocha zamířila vedle, stejně dopadl Knobloch po přihrávce Viskupa, Rezkovu hlavičku Molnár kryl, poradil si i hlavičkou Neuberga po rohu Waltera a střela Horvátha olízla břevno. A tak mohli domácí přijít i bod, když v poslední minutě únik hostů zakončený střelou, vyrazil Mašín na roh.

Rozhodčí: Šiling. ŽK: Neuberg – Bežó. Diváci: 180.

Votice: Mašín – Viskup, Neuberg, Faitl, Bareš, Walter, Lukeš, Rezek, Borkovec, Knobloch, Horváth.

Hořovicko: Molnár - Diviš (68. Kadeřábek), Šmíd, Sklenář, Šubert, Nademlejnský, Větrovský, Bežó, Kaufman, Novotný, Kolář (88. Keckstein).

zdroj: www.berounsky.denik.cz Autor: Pavel Šimáček