28. Kolo: FC Zličín - FK Hořovicko 1:2

05.06.2011 22:21

V dnešním dopoledni sehrálo naše A-mužstvo utkání na půdě posledního týmu tabulky. V sestavě chyběli Mojžíš, Kaufman, Hrbáč a v průběhu hry se zranil ještě Kaufman. I přes tyto komplikace jsme po brankách Rampy a Větrovského zvítězili 1:2.

Muži A: FC Zličín - FK Hořovicko 1:2 (0:0)

Divize: Zličín - Hořovicko 1:2

Před utkáním avizoval trenér Berger, že i přes obtíže se složením sestavy chce se svými svěřenci na půdě posledního Zličína uspět a to se nakonec také podařilo. Ještě před samým začátkem, kdy se ke zraněnému Kaufmanovi přidal při rozcvičce i Hrbáč, musel trenér udělat změnu a na hřiště putoval od začátku Sklenář. Do branky se poprvé na jaře postavil Krejčí. Od úvodního hvizdu převzali hosté dirigentskou taktovku, když svými přihrávkámi rozlepátavali domácí obranu, která se musela hodně obracet. Jenže koncovka se hostům nedařila, takže v prvním poločase přicházely především dobré akce z pravé strany, ale bez gólového užitku. Před koncem první půle ještě šel z placu Bežó kvůli poraněným tříslům a na hřiště vyběhl Větrovský. Na začátku druhého poločase po ztrátě míče ve středu pole hosté na chvíli zkoprněli, protože v 50. minutě unikl May a otevřel skóre – 1:0. Tuto ojedinělou útočnou akci Zličína napodobili domácí hned dvakrát a Krejčí musel vytáhnout dobré zákroky. Jenže v horku jakoby Zličínu došly síly a sílícímu tlaku Hořovicka neodolal. V 66. minutě se prosadil Rampa a vyrovnal – 1:1. Pak bylo jen otázkou času, jestli Hořovicko vstřelí vítězný gól, což se mu také deset minut před koncem po pěkné kombinační akci zakončené Větrovským podařilo – 1:2. Hořovicko tak udrželo i tři kola před koncem jarní neporazitelnost.

Branky: 50. May – 66. Rampa, 80. Větrovský.
Rozhodčí: Rožnovský – Novák, Berka.
Poločas: 0:0. Diváci: 130.
FK Hořovicko: Krejčí – Bežó (38. Větrovský), Diviš, Pivoňka, Šmíd – Vokáč, Rampa, Šubert, Sklenář – Nademlejnský, Kolář. Trenér Berger.

Foto: Ladislav Kolář se prodírá přes obránce Zličína a aby to nebylo málo, zahrál si i v sobotu odpoledne za béčko Hořovicka. Foto: Jan Bežó ml.