29. Kolo: FK Hořovicko - FC Graffin Vlašim B 2:1

13.06.2011 21:10

Neuvěřitelná bodová série divizních fotbalistů Hořovicka pokračovala i v předposledním kole soutěže. Hořovičtí tentokrát hostili Vlašim B, která ještě nemá jistotu udržení v soutěži, a soupeře nakonec i bez Kaufmana, Mojžíše a Hrbáče dokázali porazit. Hořovicko tedy bodovalo počtrnácté v řadě a v soutěži již nemůže skončit hůře než na sedmém místě.

Muži A: FK Hořovicko - FC Graffin Vlašim B 2:1 (1:1)

Od začátku se hrál otevřený zápas se šancemi na obou stranách. Do vedení šli kuriózně hosté, když si Borkovcův prudký projektil z rohového kopu pověsil do vlastní sítě Pivoňka. Těsně před odchodem do kabin se domácí dočkali vyrovnání. To přetlačil Šubrt po dlouhém nákopu Veselého a následně skóre srovnal.

Po přestávce se pokračovalo ve stejném tempu, ale gól se podařilo vstřelil již jen domácímu Rampovi po hodině hry. O chvíli později mohlo Hořovicko vedení pojistit, jenže vlašimský gólman Drápela chytil Nademlejnského pokutový kop. V závěru se sice Vlašim snažila o vyrovnání, ale to se jí nepodařilo, navíc byl vyloučen po druhé žluté kartě Pohorský. Domácí Hořovicko tak za hlasité podpory svých ultras prodloužili bodovou sérii.

Branky: 44. Šubrt, 59. Rampa – 30. vlastní Pivoňka. Rozhodčí: Novák. ŽK: Hruška – Pohorský. ČK: 90. Pohorský (V). Diváci: 320. Poločas: 1:1.

Hořovicko: Krejčí – Bežó (46. Kovařík), Diviš, Pivoňka, Šmíd, Rampa, Nademlejnský, Šubert (80. Hruška), Sklenář, Vokáč, Kolář (86. Štěpnička).

Vlašim B: Drápela - Novák, Veselý, Císař, Švamberg (60. Stejskal), Borkovec, Pohorský, Žovinec, Haluška, Kuchler, L. Petrů (80. Berovič).