8. Kolo: FK Tábor - FK Hořovicko 1:0

26.09.2010 22:10

Muži A: FK Tábor - FK Hořovicko 1:0 (0:0)

Tábor – Divizní fotbalisté Hořovicka sehráli v neděli v Táboře smolné utkání. Po herní stránce byli lepší než domácí, vytvořili si i několik šancí. Jenže gólu se hosté nedočkali a nakonec se domů vraceli bez bodu, když Tábor vstřelil ve druhé půli šťastný gól. „Bylo to straně nešťastné utkání,“ uvedl trenér Hořovicka Mysliveček.

Trenér Hořovicka byl se hrou svých svěřenců vcelku spokojen. „Hráli jsme velmi dobře, měli jsme čtyři vyložené šance. Chvála na naší hru, ale to nám nic nepřináší,“ uvedl Jaromír Mysliveček, který musel řešit, koho postaví do útoku. „Veselý byl nemocný a Kolář hrál v béčku. Zkusili jsme hrát se Štěpničkou v útoku. Celkem obstál,“ poznamenal trenér Hořovicka. Další nepříjemnost pak přišla v prvním poločase, kdy se zranil Sklenář. „Musel to dohrát do půle. O poločase jsme se na to podívali, zda–li by to šlo, ale vydržel asi jen čtyři minuty a musel střídat. Šel tam po delší pauze Kovařík,“ nastínil situaci trenér Hořovicka.

V prvním poločase měli mírně navrch Hořovičtí, kteří ale dvě tutové šance po rychlých protiútocích neproměnili. Po změně stran pak začali mít navrch domácí, kteří se také dostali do vedení. „Dostali jsme nešťastný gól. Byla to tečovaná střela,“ podotkl trenér Mysliveček. S přibývajícím časem se Hořovičtí začali více tlačit do útoku a snažili se vyrovnat. „Nakonec jsme to nezvládli ani v závěru, kdy jsme měli mohutný nápor. Šance měli Větrovský, Bežo, nastřelili jsme tyčku. Byla to prostě smůla,“ uvedl trenér Hořovicka, kterému je jasné, že bez gólu se vyhrát nedá. „Hrajeme sice dobře, ale raději bych byl, kdybychom hráli špatně a vyhráli,“ uvedl pragmaticky Mysliveček, který nabídl i zajímavý postřeh. „My jsme v žádném utkání po prvním poločase neprohrávali. Druhé poločasy nás ale poráží. Máme úzkou lavičku, mužstvo není čím podpořit a když se tam objeví nějaké nedostatky, tak je nelze odstranit a musíme to dohrát, jak to je,“ uvedl Mysliveček.

Branka: 72. Stoczek

Hořovicko: Krejčí – Keckstein, Novotný, Kaufman, Šmíd – Šubert, Větrovský, Bežó, Nademlejnský, Sklenář (49. Kovařík) – Štěpnička.