9. Kolo: TJ Štěchovice - FK Hořovicko 1:0

09.10.2011 19:36

A mužstvo zajíždělo na půdu Štěchovic, ty byli o 2 body za Hořovickem a tudíž mělo o motivaci postaráno. Utkání nabídlo vyrovnaný průběh, ve kterém si ani jeden z týmů nevytvořil vyloženou brankovou příležitost. Utkání nakonec rozhodla penalta z 90. minuty.

Muži A: TJ Štěchovice - FK Hořovicko 1:0 (0:0)

Ihned od počátku se hrálo především ve středu hřiště, i když mírněji více měli míč na kopačkách domácí hráči. Ty si také vytvořili jedinou nebezpečnou situaci prvního poločasu, Mojžíš byl ale připraven a vyrazil střelu ke své levé tyči na roh. Za Hořovicko se pokoušel o střelu Šmíd, ale mířil hodně vedle. Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako ten první. Hořovicko zkoušelo vyrážet do brejků, ale ať střely Vokáče nebo Zítka brankový prostor netrefili. A tak v 90. minutě ztratil míč před vápnem Nademlejnský, míč potáhl jeden z domácích do pokutového území, kdy byl podle rozhodčícho faulován Rampou a byla z toho penalta, tu domácí s přehledem proměnili. Utkání bylo poté ihned ukončeno.

Poločas: 0:0

Sestava Hořovicka: Mojžíš - Wágner, Rampa, Kaufman, Šmíd - Vokáč, Nademlejnský, Štěpnička, Velas - Zítek (90. Chrdle), Hrbáč.