Áčko nestačilo na Brozany

30.07.2009 15:55

 

Brozany - Hořovicko 4:1 (1:1)

Hořovičtí v prvním poločase předvedli solidní výkon. Nebezpečné akce byly především k vidění v podání Veinlicha a Krajčoviče. Právě Krajčovič v prvním poločase dvakrát donutil brankáře Vacha ke kvalitním zákrokům. Ve druhém případě ovšem brankář Brozan fauloval. "Bylo to podobné jako faul Blažka v lize mistrů," poznamenal trenér Hořovicka Mysliveček. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Kaufman. Jenže opora zadních řad Hořovicka se později v utkání zranila, což bylo na defenzivě Hořovicka znát. Domácí fotbalisté dokázali v poslední minutě prvního poločasu vyrovnat na 1:1, když Slováček nestačil na na parádní ránu Guifeho z nulového úhlu pod břevno.

Ve druhém poločase dostali šanci i hráči širšího kádru a domácí rázem kralovali. „Ve druhé půli jsme na všech postech představovali o kvalitu méně. Snad jen brankář Slováček zasluhuje absolutorium, protože pochytal a vyřešil hned několik dalších soupeřových šancí,“ uvedl trenér Mysliveček. I přes kvalitní výkon brankáře Hořovicka se domácí ve druhém poločase třikrát střelecky prosadili a nakonec vyhráli 4:1. "Prohráli jsme po dvou rozdílných poločasech. První poločas byla taková představa, jak by asi sestava měla vypadat. Ve druhém poločase dostali příležitost hráči z dorostu a z béčka. To bylo znát, Brozany byly zkušenější a přehrály nás," zhodnotil zápas trenér Mysliveček, který dodal, že vítězství domácích bylo zasloužené.

Hořovicko: Slováček - Pecinovský, Kovařík, Kaufman (Hruška), Zámeček (Šmíd) - Nademlejnský, Větrovský, Pobiš (Bežó), Sklenář - Veinlich (Ehl), Krajčovič (Mirga).