Béčko uhrálo pouze bod

09.06.2009 18:45

 

Ilustrační foto

Hořovicko B – Mělník 2:2

V první půlhodině domácím vycházely plány a poměrně brzy se také Hořovičtí dostali do vedení. „Začali jsme vcelku dobře. Mirga šel ve 12. minutě sám na brankáře a prostřelil ho,“ uvedl k prvnímu gólu trenér Hořovicka B Jiří Lukavský. Domácí pokračovali v nastoleném trendu a v 25. minutě zvýšil Čihař tvrdou střelou na 2:0. Jenže hosté se ještě v prvním poločase dokázali vrátit do utkání. „Po chvíli nepozornosti jsme inkasovali gól na 2:1,“ poznamenal Lukavský.

Hořovičtí chtěli ve druhém poločase vedení udržet, to se jim ale nepovedlo. „Do druhé půle jsme šli s tím, že budeme aktivní, že budeme držet míč a soupeře do ničeho nepustíme. Opak se ale stal pravdou,“ nastínil trenér rezervy Hořovicka, který následně popsal, v čem byla chyba. „My jsme nakopávali míče dopředu. Nepodrželi jsme míč ve středu hřiště. Soupeř se dostal do hry a z penalty vyrovnal,“ poznamenal Lukavský, který nechtěl příliš nařízení pokutového kopu hodnotit, neboť stál padesát metrů od zákroku. „Bylo to v rohu pokutového území. Venku jsme takovou penaltu ještě nekopali,“ podotkl trenér Hořovicka B. V závěru utkání se domácí hráči snažili rozhodnout. „V závěru jsme měli tři gólové šance, které jsme neproměnili,“ poznamenal trenér Lukavský, který zmínil, že domácí měli v utkání více šancí, ale díky výkonu ze druhé půle si Hořovičtí o remízu říkali.

V příštím kole zajíždí Hořovicko B na půdu poslední Kněževsi a musí zde vyhrát.

Branky: 12. Mirga, 25. Čihař – 35. Tomášek, 75. Olšiak z pen. Rozhodčí: Martin Vlk. Poločas: 2:1

Hořovicko B: Šilhavý – Švarc, Novotný, Kaufman, Tůma – Kolář, Nesnídal, Větrovský, Haluška (45. Černý J.) – Čihař, Mirga (83. Šimůnek).

Pšovka: Šmejkal – M. Krejčík – Žižka (80. Pražák), Tomášek, Olšiak – Šmíd, Bárta, Jiskra, Grabmüller – Pokorný, Vernek (46. Voleman).