FK Hořovicko - FC Písek 1:1

14.09.2009 18:18

 

Žáky okradl o výhru trestný kop dvě minuty před koncem

Velkou převahu si vytvořili starší žáci FK Hořovicko v zápase s FC Písek, zápas ale nakonec skončil nerozhodně.

FK Hořovicko-FC Písek 1:1 (0:0)

 Doslova drtivou převahu si vytvořili starší žáci s Pískem, ale stejně jako v Českých Budějovicích byli na štíru s koncovkou. V největší šanci se ocitli v prvním poločase Tregler, který přestřelil po odskočení míče snad z půl metru a po něm Ungr, který nezareagoval na propadnutý míč po jednom z centrů úplně osamocen před brankou hostujícího gólmana Hřebečka. Druhý poločas přinesl ve 49. minutě gól, když Tregler prošel středem hostující obrany a otevřel skóre – 1:0. Další příležitosti domácí nevyužili a tak dvě minuty před koncem po odpískání faulu-nefaulu u tribuny přišel centr do vápna z trestného kopu, domácí hráči špatně pokryli hráče a bylo vyrovnáno, Cína prodloužil na zadní tyč hlavou – 1:1. V závěru vytěžili domácí ještě roh, ale nic z něho nebylo, pouze monokl na Perglově oku.

„Je to ztráta, stejně jako v Českých Budějovicích, pokud se uklidníme v koncovce, tak přijde i vítězství,“ uvedl trenér domácích Jan Bežó. Jeho protějšek Novotný podotkl: „Byli jste jasně lepší, bod je pro nás zlatý.“

Branky: 49. Tregler – 68. Cína. Rozhodčí: Prokeš – Krupa, Kareš. Diváků: 80.

FK Hořovicko: Vaníček, Kadlec, Tomášek, Křikava, Hájek, Hrdlička, Ungr, Pergl, Lacina, Tregler, Prošek, střídali Větrovský, Vlček.