Hořovické mančafty hrály přípravy

22.07.2009 19:52

"A" mužstvo: Hořovicko - Rokycany 4:0 (1:0)

Fotbalisté Hořovicka podali v zápase velice solidní výkon. První půlhodina se hrála jasně v režii Hořovických, z řady šancí v síti ale skončila jen střela Veinlicha. Hosté za celý zápas zahrozili jen dvakrát v rozmezí mezi 35. a 40. minutou, kdy nastřelili tyč a neproměnili dvě další šance. Druhý poločas byl opět zcela v moci Hořovicka, které předvádělo řadu pohledných kombinací. Hned ve 47. minutě se po perfektní prihrávce Nademlejnského prosadil Šimůnek. V 62. minutě se pak situace opakovala, jen zakončujícím byl Veinlich. V 70. minutě pak po další pěkné akci čtvrtý gól Ehl. Hořovicko mohlo přidal i další góly, Veinlich ale trefil tyč a střely Ehla, Beža, Hrušky a Krajčoviče zneškodnil brankář Rokycan.

Branky: 12. a 62. Veinlich, 47. Šimůnek, 70. Ehl. Poločas: 1:0. Rozhodčí: Prokeš. Diváci: 130.

Hořovicko: Slováček - Šmíd, Pobiš, Kaufman, Pecinovský - Nademlejnský, Větrovský, Bežó, Veinlich - Ehl, Krajčovič. Střídali: Šimůnek, Hruška.

Starší dorost: Hořovicko - Junior Praha 2:3 (1:2)

Starší dorost sehrál v Podluhách s Juniorem Praha vyrovnané utkání. Hořovičtí se dostali do vedení v 12. minutě, kdy pas za obranu proměnil střelou k tyči Pelikán. Junior vyrovnal v 25. minutě, když se po centru trefil z malého vápna nohou juniorský útočník. Junior měl sice více ze hry, ale šance měli především hořovičtí, ovšem žádný gól už nepřidali. Naopak Junior potrestal hořovické v 45. minutě, po chybě v obraně. Druhá půle nabídla také vyrovnaný fotbal, hrálo se především od vápna k vápnu. Junior měl znovu více ze hry, ale opět to byli hořovičtí kdo zahazoval šance. Největší měli Ungr a Zítek. Domácím se přeci jen povedlo vyrovnat v 60. minutě, kdy se po úniku trefil Zítek. V 72. minutě bylo proti hořovickým nařízena penalta, ovšem hostující brankář poslal balon jen do tyče. Junior získal své vedení znovu v 82. minutě, když na branku mířil přažský záložník jeho střelu golman domácích ještě vyrazil, ale na dorážku již nestačil.

Branky: 12. Pelikán, 60. Zítek - 25.,45.,82. Junior. Poločas: 1:0. Rozhodčí: Červenka. Diváci: 50

Hořovicko: Zíma - Kináč, Pergl, Lebduška, Němeček - Wurm, Pelikán, Zemánek, Škvára - Zítek, Ungr střídali: Souček, Krůta, Budínský. na lavičce: Křikava.

Mladší dorost: Hořovicko - Junior Praha