Hořovicko gól nedalo

04.05.2013 10:13

Tábor – Hořovicko hrálo divizní zápas v Táboře, kde podlehlo omlazené sestavě domácích, za které dvakrát udeřil Rabiňák.

TÁBORSKO B – HOŘOVICKO 2:0
Domácí začali utkání lépe a když se hosté vymanili z tlaku, tak jejich několik pěkných akcí pochytal gólman Varyš. Ve 23. min.pokryl Varyš trestný kop Pužíka. Ve 32. min. kopal Pužík roh, Pelikánova hlavička šla těsně nad břevno. Ke konci poločasu si Táborsko B opět vytvořilo převahu, kterou korunovali gólem. Ve 42. min. domácí získali míč, podnikli rychlý brejk, Civič dostal příhru, nacentroval na zadní tyč a Rabiňák hlavou proměnil – 1:0.
Hořovicko se snažilo vyrovnat, Štěpničkův pěkný lob ale letěl nad břevno. V 53. min. se střela Beža otřela o tyč, po chvíli potáhl akci Zemánek, příležitost měl Bežó, vzápětí Šubert prováhal únik, který mohl vést k vyrovnaní. Po hodině hry domácí Rabiňák rozhodl, když nepovedený odkop hostujícího brankáře vrátil za obranu hlavou Bakule a Rabiňák sám proti brankáři byl neomylný – 2:0. V 77. min. zakombinovali Pužík se Zemánkem, k míči se dostal Kolář, ale  jeho střelu Varyš chytil. Osm minut před koncem po akci stejné dvojice se dostal do šance Wágner, ale gólman domácích jeho ránu kryl.  V závěru musel zasahovat Mojžíš proti dvěma pokusům domácích, kteří si výhru vzít nenechali.
FK Hořovicko: Mojžíš, Šmíd, Zítka, Wágner, Šubert (81. Budínský), Pelikán (46. Zemánek), Pužík, Bežó, Kaufman (67. Kolář), Zítek, Štěpnička.