Hořovicko jezdí trénovat na Spartak Příbram

07.02.2013 00:43

Hořovice – V našem posledním rozhovoru si trenér divizního celku s úsměvem postěžoval na to, že jeho svěřenci v zimě hodně běhají po parcích a okolo Lázeňského rybníka.
Tak jako loni v února už trenér Jan Berger připravuje své ovečky i na umělé trávě Spartaku Příbram.
„Potřebujeme už hodně pracovat s míčem,“ tvrdí Jan Berger, který kromě povinností u divizního Hořovicka a různých zápasů internacionálů ještě na Spartaku pořádá letní kemp. „Chvíli jsem v Příbrami kopal I.A třídu, mám tam dobré vztahy, třeba s panem Králíčkem, paní Bodnárovou, Mírou Bodnárem. V létě  tam uspořádáme šestý ročník tábora pro děti, je to dost populární, chodí tam ligoví i bývalí  fotbalisté. Máme to většinou plné,“ přibližuje Jan Berger, který dodal: „V Příbrami jsem strávil dost pěkných chvil a hlavně díky tomu jsme tam začali hrát i zimní turnaj s Hořovickem. Jen škoda, že jsme letos nevyhráli, rozhodly penalty. Ale myslím, že jsme tam letos zanechali velice dobrý dojem.“
Hořovicko se rozhodlo pro tréninky v Příbrami i kvůli dobrým vztahům svého trenéra na Spartaku. „Rozhodovala i vzdálenost, kdyby nebyla objížďka, tak je to skoro stejně jako do Berouna, navíc někteří kluci jsou spíš tam z té strany,“ dodal trenér divizního celku, který toužebně očekává zapojení hráčů, kteří měli zdravotní problémy, především Antonína Rampy a Petra Veselého.

zdroj: Denik.cz