Hořovicko na Meteoru prohrálo

24.01.2013 21:07

První příprava divizního týmu nepřinesla větší množství šancí ani na jedné straně

Praha – K prvnímu přípravnému utkání nastoupil divizní celek FK Hořovicko na umělém trávníku ve Štěpničné, kde byl jeho soupeřem vedoucí celek divizní skupiny B Meteor Praha.

METEOR – HOŘOVICKO 2:0
Oba týmy nastoupily v nekompletních sestavách. „Trenér potřebuje  vyzkoušet mladé hráče,“ uvedl předseda hostujícího klubu Luboš Bureš. Na straně hostů  chyběli Nademlejnský, Rampa, Bežó, pouze v hledišti sledovali zápas například Šubert se Štěpničkou. Na straně domácích scházel především kanonýr Fíček.
V prvním poločase se hrála dost svižná kopaná a nejvyloženější šanci si vypracovali hosté. Zítek vysunul Ábela, který se dostal sám před domácího gólmana, který jej však vychytal. Když se zdálo, že týmy se odeberou k poločasovému čaji bez branek, přišel odkop domácích, který přistál přesně na noze domácího hráče, který přehodil Mojžíše, který by se měl pro jaro vrátit do branky Hořovicka.
Do druhé půle došlo k několika změnám. „Hráli jsme ve středu zálohy se dvěma dorostenci, musí si to vyzkoušet,“ tvrdil trenér Berger. „Nepodařilo se nám v zápase pořádně vystřelit,“ byl po utkání nespokojený kapitán modrobílých Luděk Kaufman. Domácí přidali druhou branku v polovině druhé půlky, hosté několik slibných akcí nedotáhli do konce. I proto zvítězil v prvním zápase Meteor Praha.
Hořovicko zajíždí o víkendu k dalšímu zápasu na půdu týmu středočeského přeboru – Tatranu Rakovník.

Mojžíš (60. Křikava) – Wágner, Kaufman, Zítka, Šmíd (46. Diviš) – Pelikán (46. Sušánka), Zemánek (46. Hlavatý), Pužík, Štich – Zítek, Ábel (46. Kolář). Trenér: Berger.