Hořovicko podlehlo Horním Měcholupům

16.10.2011 19:56

Divizní fotbalisté Hořovicka podruhé v sezoně nebodovali na svém hřišti. V zápase s hodně kvalitním soupeřem sice domácí vedli, další šance ale neproměnili a hosté nakonec zápas otočili.

Muži A: FK Hořovicko - SK Horní Měcholupy 1:2 (1:2)

 

Vstup se domácím vydařil na výbornou. Ve 4. minutě se Hořovicko dostalo do vedení, když Nademlejnský poslal parádní trefou míč z trestného kopu přesně k tyči. Domácí pak mohli svůj náskok i navýšit, jenže Štěpnička se po skrumáži neprosadil a gól pak nepřinesly ani šance Hrbáče a Vokáče. Ve 21. minutě se ke slovu dostali hosté. Při rohu Hořovičtí nedokázali odkopnout míč a Zdeňka nekompromisně vyrovnal. Od tohoto momentu byli lepší hosté. Horní Měcholupy dokazovaly, proč jsou v popředí tabulky a ve 41. minutě hosté navýšili své vedení. Při rychlém protiútoku hostů Mojžíš špatně vyběhl a Sivrič podél brankáře poslal míč do sítě – 1:2.

Do druhé půle vstoupili Hořovičtí hodně nabuzení a během chvíle mohlo být vyrovnáno. Šmídova tečovaná střela ovšem skončila těsně vedle branky a gólu se domácí příznivci nedočkali při následném rohu, kdy na hranici malého vápna vznikl velký závar. Nápor Hořovicka postupně uvadal a za zmínku stojí již jen pokus Štěpničky, kterému ale střela nesedla a gólman hostů si poradil.

Hosté s postupem času stále častěji operovali před domácí šestnáctkou a k vidění byly i šance, jenže Radosavijevič a Musiol je zazdili. Hosté pak paradoxně mohli domácím zajistit vyrovnání. Zdeňka totiž odvracel centr tak nešikovně, že brankář Janocsko musel z rukávu vytáhnout výtečný zákrok, aby míč neskončil v brance. Hořovicko se v závěru sice snažilo tlačit do útoku, jejich snaha se ale záhy změnila v křeč a hosté se s přehledem ubránili. Nakonec si tedy Horní Měcholupy zaslouženě odvezly tři body.

Branky: 4. Nademlejnský – 21. Zdeňka, 41. Sivrič. Poločas: 1:2. Diváci: 150. Rozhodčí: Průcha.

Hořovicko: Mojžíš – Bežó, Kaufman, Pivoňka, Šmíd – Rampa, Nademlejnský, Hrbáč, Hruška (62. Wagner) – Vokáč, Štěpnička.