Keckstein udeřil až v samém závěru

18.04.2013 14:13

Lety – Zajímavý duel se odehrál ve fotbalové I. B třídě v Letech, odkud se moc body nevozí. Tentokrát to ale bylo jinak.

LETY – HOŘOVICKO B 1:1
Domácí posíleni o několik hráčů, kteří přišli z Dobřichovic, se od začátku ujali taktovky. Na začátku prolétl míč několikrát vápnem hostů. V 9. min. přišel brejk hostů a Šimůnek trefil tyč, další šanci Hořovicka B vyrazil na poslední chvíli brankář Štěpán. Velmi nebezpečným útočníkem domácích byl Kalivoda, v 19. min. jeho ránu vyrazil zázračně Kebrle, po chvíli později míč těsně minul jeho branku. Ve 34. min. přišla nesoustředěnost hostů při autovém vhazování, křížný míč zahrál Philipp a Turek dokázal otevřít skóre – 1:0. Před poločasem hlavičkoval ještě Kalivoda do břevna.
Do druhé půle vstoupili hosté aktivněji, hráli po větru a tak se domácí začali strachovat o výsledek, protože se jim nedařilo vstřelit pojišťovací gól. V 55. min. se řítil do šance Šimůnek, ale brankář Štěpán vše hasil hlavičkou mimo vápno. Domácí se dvacet minut před koncem nadechli k náporu. Přispělo k tomu i několik standardních situací v podání Rosenkrantze, ale gól nepřicházel. V 76. min. udržel akcie hostů na body brankář Kebrle. Nejprve vyboxoval těžkou střelu, míč vracel Philipp do, dalo by se říci, prázdné branky, ale Kebrle se vymrštil a vyrazil míč na roh. Hořovicko B vsadilo všechno na útok, na hřiště vyběhli dopředu i dva mladí dorostenci Šlajer s M. Veselým. A byl to  právě prvně jmenovaný, který dlouhý nákop do vápna hostů prodloužil hlavou, k míči se prodral Keckstein a nekompromisně zavěsil – 1:1. V samém závěru ještě vyrazil Kebrle nebezpečnou střelu Kolmana, ale pak se již ozval konečný hvizd a v táboře hostů vypukla oprávněná radost ze získaného bodů v Letech.