POHLED JINAM: Béčko Táborsko zahazovalo šance, Aritma se těšila z bodu

18.04.2013 14:25

Táborsko: Rezerva Táborska hostila za slunného jarního počasí v dalším divizním utkání pražskou Aritmu, která v předchozím kole šťastně porazila Milevsko. Domácí byli favoritem, ale z celé řady příležitostí využili pohříchu jen jednu. A to stačilo jen na remízu. „Měli jsme vyhrát, zbytečně jsme ztratili dva body,“ uvedl táborský trenér Zbyněk Jaroš.

V prvním poločase měli mírnou převahu domácí, ale hosté udeřili z brejku a střílený míč do vápna si srazil do vlastní branky Radoš.

Druhá půle přinesla ještě zřetelnější tlak domácích, ale z mnoha šancí se urodila jen jedna, kdy Stuchlík krásně nacentroval míč do pokutového území, kde se parádně hlavou trefil Vukadinovič. Další obrovské šance, které měli hlavně Stoszek, Chotovinský, Smetana a Bakule, zůstaly nevyužity.

Zbyněk Jaroš, trenér Táborska B: „Byl to jasně tříbodový zápas a pouze naší nemohoucností v koncovce jsme se připravili o body. Hosté udeřili z brejku po naší standardce, což je náš problém tady a víme, kde je. I přesto jsme z tolika šancí a střel měli dát více než jednu branku. Herně se tomu ve druhé půli nedá moc vytknout, ale hraje se na góly. Je to určitě pro nás ztráta."

FC MAS Táborsko B – Aritma Praha 1:1 (0:1)
Branky: 75. Vukadinovič - 32. vlastní Radoš.

Táborsko B: Fišan (20. Varyš) - Radoš, Chotovinský, Smetana, J. Rabiňák - Nohava (78. Hojdar), Pavličko, Stoszek - Bakule, Stuchlík - Voráček (65. Vukadinovič).

zdroj: www.jihoceskyfotbal.cz