POHLED JINAM: Čížová nestačila na příbramskou juniorku

07.02.2013 01:24

Příbram: Čížovští krutě pykali za okénka a nedůraz v obraně proti juniorce Příbrami. Středočeši nastříleli brankáři Novákovi během čtvrt hodiny tři góly a zajistili si hladké vedení, které po obrátce ještě zdvojnásobili. Vysokou prohru kosmeticky upravil Kujal.

Notně posílená domácí juniorka začala celkem suverénně a zejména ve středu hřiště hosty přehrávala. Čížovští odolávali do 22.min, kdy si hostující obránci dávali přednost, kdo míč odehraje a domácí Šípek je lehce potrestal vedoucím gólem. Za dvě minuty to bylo obdobné a exligový Kalivoda zvýšil na 2:0. Děsivou 15minutovku zakončil opět Šípek, který zachytil nepřesnou malou domů a upravil na 3:0.

Ve druhé půli nejprve zvýšil domácí Haas na 4:0 a v 60.min za zbytečný faul z penalty upravil Řezáč na 5:0. Poté se několikrát dostali i hosté do solidních příležitostí. Zejména Pichlík měl dvě velmi dobré příležitosti, ale neuspěl. Pak rozhodčí neuznal branku Jindřichovi pro domnělý faul. V 80.min. ještě zvýšil domácí Kraus na 6:0, když obešel i brankaře.

Pak se do velké šance dostal Basaraba, ale prováhal vhodný okamžik ke střelbě a následnou dorážku Jindřicha srazil obránce domácích. Hosté se dočkali čestného úspěchu pět minut před závěrem, kdy se po akci Jindřicha trefil Kujal. Dost krutou porážku si hodně zavinili hosté svoji nerozhodností a váhavostí v obranné činnosti a malým důrazem v osobních soubojích.

1.FK Příbram juniorka - Sokol Čížová 6:1 (3:0)
Branky: Šípek 2, Kalivoda, Haas, Řezáč, Kraus - Kujal.

Čížová: Novák – Jaroušek (46. Trantina), Šácha, Basaraba, Zach – Listopad (60. Hora), Tošovský, Brož, Rambous (46. Kujal) - Moravec (46. Pichlík), Chytrý (60. Jindřich). Trenér Jiří Antoš.

zdroj: www.jihoceskyfotbal.cz