Přinášíme aktuality po zasedání výboru

09.07.2009 16:10

AKTUALITY 8.7.2009:

 

Jaromír Mysliveček se představil výboru

 Nový trenér A mužstva Jaromír Mysliveček se představil výboru, probral hráčský kádr, možnosti trénování a plán letní přípravy.

 

První trénink v pátek

 V pátek 10.7. od 17 hodin je na programu první trénink A a B mužstva na hřišti v Hořovicích. Pozváno bylo 42 hráčů.

 

Podbrdský pohár se neuskuteční, nahradí jej modelové utkání

 Vzhledem k tomu, že dva týmy se kvůli brzkému termínu Podbrdského poháru starosty Hořovic omluvily a pro Hlavici je vzdálenost 140 kilometrů kvůli jednomu zápasu nepřijatelná, byl turnaj zrušen. Místo něho se v sobotu od 17 hodin na hřišti v Hořovicích uskuteční modelový zápas áčka proti béčku.

 

Tráva pomalu vyrůstá

 Na hřišti ve Bzové byly osety prostory před oběma brankami, tráva už pomalu vystrkuje růžky.

 

Řeší se problém čerpadla

 Na hořovickém stadionu se řeší problém čerpadla, u kterého došlo k poškození elektrického přívodu. Naštěstí je počasí dostatečně deštivé.

 

Pohyby v kádru

 Výbor probíral pohyby v kádru a rozdělil si úkoly, kdo bude na kterém místě jednat o přestupech či hostováních hráčů, aby se vše stihlo včas. Po Podluh odchází na přestup hráč Oskar Šalena.

 

Připravena smlouva pro Březovou

 I v následujícím ročníku fotbalových soutěží bude hřiště ve Bzové využívat i celek SK Březová 08, který postoupil do třetí třídy, k čemuž dodatečně gratulujeme.

 

V sobotu losovací aktiv kraje

 Na policejní akademii v Praze se v sobotu 11.7. od 10:15 hodin koná losovací aktiv Středočeského krajského fotbalové svazu. Zástupci našeho klubu budou Luboš Bureš a Jan Bežó.