S Duklou si nezahrajeme

19.07.2009 19:41
Radotín - Divizní fotbalisté Hořovicka neuspěli v předkole poháru ČMFS na půdě Radotína. Hořovičtí nastoupili v hodně kombinované sestavě a po rozpačitém výkonu prohráli 2:3. Oba góly Hořovicka vstřelil navrátil Vlasta Ehl.
 

SC Radotín - FK Hořovicko 3:2

Foto ze zápasu ZDE

 

Domácí Radotín mohl jít do vedení již ve druhé minutě, kdy po ruce Beža nařídil rozhodčí penaltu. Dlouhý ovšem z desítky netrefil branku. Štěstí stálo při Hořovicku i při šanci Korynty, když míč orazítkoval břevno. Hořovičtí předváděli od začátku poměrně rozpačitý výkon a do první šance se dostali až ve 22. minutě. Po centru Nademlejnského ovšem Šmíd branku z dobré pozice minul. Ve 30. minutě se již Hořovičtí dostali do vedení. Na centr Nademlejnského si naskočil Ehl a hlavou poslal míč pod břevno - 0:1. Gól hosty nabudil a v následných minutách mohl skórovat Kaufman a poté znovu Ehl. Skóre se ale tentokrát neměnilo. Ve 37. minutě naopak zahrozil Radotín, když Petr z malého vápna nastřelil břevno. Domácí se v samém závěru prvního poločasu dočkali vyrovnání. Po velkých zmatcích v hořovické obraně doklepl míč do branky zblízka Korynta - 1:1.

Po změně stran přišlo velké trápení Hořovicka. Hosté se téměř půl hodiny nedostali k ohrožení domácí branky, naopak Radotín se v 54. minutě dostal do vedení. Po hrubce obrany zakončoval volný Korynta pohodlně hlavou do odkryté branky - 2:1. O deset minut později přidal domácí celek třetí branku. Radotínský Toman zahrával trestný kop z více než čtyřiceti metrů a jeho centr trestuhodně propadl brankáři Hořovicka - 3:1. V závěru utkání se Hořovicko dostalo přece jen do tlaku a v 80. minutě se Ehl uvolnil na hranici šestnáctky a zamířil k tyči - 3:2. V závěru hosté sahali po vyrovnání, ale další gól již v zápase nepadl a Hořovicko se tak s pohárem ČMFS loučí již v předkole.

Branky: 44. a 54. Korynta, 63. Toman - 30. a 80. Ehl. Rozhodčí: Mareška - Kříž, Žáková. Diváci: 150. ŽK: Bezděk, Lohožka - Kaufman, Větrovský. Poločas: 1:1.

Hořovicko: Kebrle - Keckstein T. (46. Švarc), Hebeda, Hruška (60. Rak), Šmíd, Nademlejnský, Větrovský, Bežó (69. Čihař), Kaufman, Veinlich, Ehl.