V Rakovníku nepoznali prohru

24.01.2013 21:17

V halovém turnaji starších přípravek si vedli fotbalisté FK Hořovicko na jedničku

Rakovník – Bez ztráty kytičky prošli hráči starší přípravky FK Hořovicko halovým turnajem pořádaným rakovnickými organizátory.
Ve skupině porazilo Hořovicko nejprve FC Mělník 3:1 (góly Hrudka, Čapek, Kuška).  „Byl to zahřívací zápas, zvládli jsme ho dobře,“ komentoval utkání trenér Hořovicka Radek Švarc. Další dva zápasy modrobílí již zvládli bez obdrženého gólu. Nejprve porazili Slavoj Kladno 4:0 (Čapek, Hrudka, Vyšín, Kuška)  a poté i SKP Rakovník vysoko 6:0 (Hrudka 2, Vykysalý 2, Čapek, Šimůnek).
Po vítězství ve skupině se chystalo FK Hořovicko na semifinále, kde na něj čekal těžší soupeř – SK Kladno. Jenže pohoda ze základní skupiny se  přesunula i do tohoto zápasu, který Hořovicko vyhrálo 4:0 (Hrudka 2, Vykysalý, Vyšín).
Do finále postoupil proti Hořovicku celek Dukly Praha. Zápas to byl zajímavý a svěřenci trenéra Švarce v něm zvítězili 3:1 (Hrudka, Čapek, Vyšín).
Hořovicko si tak vysloužilo první místo a o jeho hráče se ihned zajímali přítomní bafuňáři, kteří tyto turnaje objíždějí. „Naši hráči prošli turnajem bez zaváhání a s přehledem vybojovali pohár pro vítěze. Ještě hodnotnější je fakt, že předvedli velmi hodnotné výkony, které ocenili potleskem přítomní diváci,“ hodnotil turnaj trenér Radek Švarc.
Do Rakovníka se tento celek znovu vypraví 17. února, kdy je na programu další halový turnaj