Změny v klubu

24.06.2009 12:05

Hořovicko - Fotbalový klub FK Hořovicko sáhl po uplynulé sezoně k trenérským změnám. Ty se dotknou nejen divizního áčka, ale také rezervy mužů v I.A třídě. Další výraznou změnou v klubu je změna hracích termínů.


Jaromír Mysliveček

U divizního áčka po posledním mistrovském utkání skončil trenér Milan Nykodým, pod jehož vedením mužstvo obsadilo desáté místo. "Nekončí, protože by byl špatným trenérem, to vůbec ne. Je kvalitním trenérem, ale na druhou stranu výsledky nejsou takové, jaké jsme si představovali. S mužstvem je potřeba něco udělat," uvedl generální manažer Hořovicka Václav Míšek, který prozradil, kdo převezme kormidlo divizního celku. "Dohodli jsme se s trenérem Jaromírem Myslivečkem. Je to zkušený trenér," dodal Míšek. 

Trenér Mysliveček v zimě ukončil angažmá v divizní vejprnické Slavii, poté si dopřál půlroční odpočinek a teď zahájí 10. července letní přípravu v FK Hořovicko. Působení v Hořovicích bude pro náročného sedmašedesátiletého kouče jubilejním desátým klubem, ve kterém usedne na trenérskou lavičku. Dodejme, že trenér Mysliveček v minulosti působil například ve Vejprnicích, v Klatovech, s celkem 1.FC Plzeň hrál ČFL a vyzkoušel si dokonce i angažmá u prvoligové Viktorie Plzeň.

Ke změnám dojde i u béčka FK Hořovicko, kde by měl skončit trenér Jiří Lukavský. Nový trenér rezervního celku FK Hořovicko bude představen 30. června. Další změnou, ke které po uplynulé sezoně v Hořovicku sáhli, je změna hracích termínů. Oba celky mužů FK Hořovicko budou hrát v příští sezoně v sobotu. Divizní áčko bude hrát své domácí zápasy v sobotu od 10.15 hodin v Hořovicích a béčko bude hrát své domácí zápasy v sobotu od 15 hodin ve Bzové.